Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler istek ve beklentilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Mars ve Uranüs kavuşumunu ilişkiler alanında yaşayacaksınız, beklenmedik patlayıcı durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklaşa atılacak adımlarda hızlı ve ani olana açık olmanız gerekecek vereceğiniz tepkiler önemli olabilir. Bu dönem sevdiğiniz insanın kariyerinde zorlanmalar devreye girebilir siz bu zorluklarla uğraşabilirsiniz. Bir anda taşınmanız gerektiğini düşünebilirsiniz ya da böyle bir haber size gelebilir. Özel hayatınızda ani oluşacak olaylardan kaynaklı olarak köprüleri hemen yıkmayın. Algol inatçılığı da getirir, ısrarcı olmayın, takılmayın biraz daha esnek olmak hayatınızda çok şeyi kurtarabilir. Partnerinizin ya da sevdiğiniz insanın akrabalarıyla fikir alışverişlerine girebilirsiniz bu anlamda Perşembe desteklisiniz. İlişkinizi kuvvetlendirmek için onun yakın çevresinden insanlar size yardımcı olacaklar.

Cumartesi günü Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle para alanlarınıza odaklanıyorsunuz. Önünüzde yaklaşık 1,5 ay var. Müşterek para alanları, vergi, kredi, faiz konuları, miras, nafaka, sigorta gibi halletmeniz gereken konular önem kazanacak ve bu konularda daha hızlı hareket edeceksiniz. Kafanızda mistik, gizemli ya da spiritüel bir konuyla uğraşmak varsa bu dönem tartışmacı tavırlarınızla bu konuyu öğrenmek niyetinde olabilirsiniz. Tehlikeli yerlerden kişilerden mümkün olduğunca uzak durun sosyal medyayı kullanırken kimseye bulaşmayın çünkü bazı etkileri kendi üzerinize çekme potansiyeliniz yüksek görünüyor. Aciliyeti yoksa 20 Temmuz’dan sonraki dönem el, kol, akciğerler, solunum yolları, bademciklerle ilgili konularda ameliyat olmamaya özen gösterin ama çok acil bir şey varsa da temkinli ilerleyin.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay ile iletişimsel alanlarınız önem kazanıyor. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatında önemli bazı olaylar gündeme gelebilir burada üzerinizde güç sahibi olan bir insanın yeniden ortaya çıkması, kendini göstermesi fikirleriyle hayatınızı domine etmesi gibi etkilere karşı vereceğiniz kararlar önemli olacak. İletişimsel işleriniz, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlarda önemli bazı sonuçlara varacaksınız vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda da yenilenerek bu alanda önemli bir güce sahip olarak da işlerinizi başlatacaksınız. Kariyer hayatınızda güzel etkileşimler bu haftada devam edecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 00' 14" R
Ay
Yengeç
13° 12' 16" R
Merkür
Akrep
14° 11' 33" R
Venüs
Yay
06° 11' 01" R
Mars
Yengeç
25° 18' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 37" R
Satürn
Balık
13° 10' 24"
Uranüs
Boğa
26° 14' 37"
Neptün
Balık
27° 41' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Terazi
12° 47' 49"
True Node
Koç
06° 24' 11"
Son Güncelleme : 23/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>