Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mayıs - 3 Haziran

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar haftayave gündelik hayatınız, sağlıkla ilgili konularla giriş yapıyorsunuz. İşle ilgili konuları çok rahat bir şekilde organize edeceksiniz ama diğer taraftan kemiklerinize, iskelet sisteminize, dişlerinize dizlerinize ekstra özen göstermeniz gerekecek çünkü hafta sonundan almış olduğunuz etkilerle hafta başında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu hafta keyifli etkileşimler var, Salı gününü hayatınıza geçirin. Sosyal çevrenizin çok hareketli olduğu, gelecek planlarınızı hızlandırdığınız değişimleri hayatınıza kattığınız bir dönem içerisindesiniz.

Bu hafta bu değişimlerden yana şans ve fırsatlar sizinle. Özellikleortamlarınızda parasal konularda doğru hareket etmek, ekonomik davranmak ya da tahsilatlarınızı gözden geçirmek istiyorsanız Salı gününden faydalanabilirsiniz. Üstlerinizle para konusunu konuşmak anlamında Salı günü gayet güzel görünüyor. Beklenmedik yerlerden destekleriniz yüksek olacak. Bu hafta istediğiniz şartları çok rahat bir şekilde karşı taraftan alabileceksiniz ya da yapmış olduğunuz işlerin takdirini de olgun tecrübeli insanlardan, patronlarınızdan çok rahat bir şekilde görebileceksiniz. Toplum içerisinde farklı görüşlerinizle, esnek bakış açınızla fazlasıyla takdir de göreceksiniz bu hafta.

Cuma günü bu anlamda çok güzel. Toplum önü bir konuşmanız varsa ya dahayatınızda kendinizi göstermeniz gereken bir alan varsa buralarda hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Annenizle olan ilişkiniz, aile hayatınızda, eşinizin ailesi ile ilgili yapılması gereken önemli konuşmalar hafta sonuna doğru devreye girebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ön planda olurken hafta sonuna doğru para ile ilgili konular gündeminize yerleşecek. Pazar günü itibariyle dinlenmek size iyi gelebilir. Sosyal medyayı kullanıyorsanız, daha az tanıdığınız insanlarla bir mücadeleniz varsa burada kendinizi ya da attığınız adımı çok fazla ön plana çıkarttıysanız bu da bazı insanlarla sorunlara neden olduysa durup düşünerek adım atmanın zamanı. Çarşamba günü burada bir şifalanma enerjisi devreye girebilir ve siz de burada karşı tarafı düşünerek adımlar atarak aslında bu şifalanmayı gerçekleştirebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mayıs - 3 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 26' 20" R
Ay
Balık
06° 28' 11" R
Merkür
Başak
12° 27' 27" R
Venüs
Terazi
22° 21' 05" R
Mars
Yengeç
07° 04' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 48" R
Satürn
Balık
15° 22' 10"
Uranüs
Boğa
27° 09' 37"
Neptün
Balık
28° 37' 50"
Plüton
Oğlak
29° 47' 22"
Chiron
Koç
22° 25' 35"
Lilith
Terazi
08° 47' 58"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 23:03

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>