Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Ağustos - 2 Eylül

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta ev, aile ve yuvanızla ilgili konular önem kazanacak. Buradaki işleri halletmek üzere harekete geçeceksiniz. Hırslı yönleriniz ön planda olabilir ama ev ortamında kazalardan mümkün olduğunca uzak durun. Ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek de önem kazanabilir. Salı günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda esnek adımları karşınıza getirecek. İlişkinizde halledilmesi gerekenler, ilişkinize fazlasıyla dahil olanlarla güzel konuşmalar yapmak ya da bu insanlara bir mesafe çekmek anlamında şanslı haftalardan bir tanesi.

Çarşamba günü sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde belirsiz durumlar, hayal kırıklığı gibi etkiler karşınıza gelebilir. Bu biraz da sizden kaynaklanacak. Kararsızlıklarınız çok yüksek, ne yapmanız gerektiğini zaman zaman bilemiyor olabilirsiniz ve karşı tarafın sizden beklentisi yüksek olabilir. Para ile ilgili konularda da önemli adımlar atmak istiyor ama ne yapmanız gerektiğini bilemiyor olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bir dengesizlik ya da bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir ama bütün bunları konuşarak, yakın çevrenizden destek alarak aşabilirsiniz.

Perşembe günü Venüs Terazi burcuna geçiyor müşterek para alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Elinize bir para geçebilir, nafaka, miras gibi işlerinizden beklediğiniz haberler gelebilir. Vergi, kredi, faizle ilgili işler, banka işlemlerinde güzel gelişmeler olabilir. Yatırımlarınızı hızlandırabilirsiniz, borçlarınızı kapatabilirsiniz. Banka kredisi almak anlamında da şanslı bir dönem. Bu dönem borçlandığınızda çok daha rahat ödeyebilirsiniz. Gizemli ve farklı konular hoşunuza gidebilir, cinselliğe eğiliminiz hızlanabilir Perşembe gününden sonra bu etkiler önem kazanacak. Sevdiğiniz insanın eşinizin parasal konularıyla da ilgili olacaksınız. Merkür sizinhizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi 15 Ağustos’tan bu yana sağlıkta bazı sıkıntılarla uğraşmış sırt problemleri ve omuz ağrıları çekmiş olabilirsiniz, kalp ya da tansiyon probleminiz olmuş olabilir. Perşembe günü Merkür düzeliyor. İş hayatınızda da yaşadığınız problemler geride kalmaya başlayacak. Checkup yaptırmak, yeni bir beslenme alışkanlığı oluşturmak anlamında Merkür’ün düzelmesini beklemeniz çok daha faydalı olacaktır.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Ağustos - 2 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 00' 14" R
Ay
Yengeç
13° 12' 16" R
Merkür
Akrep
14° 11' 33" R
Venüs
Yay
06° 11' 01" R
Mars
Yengeç
25° 18' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 37" R
Satürn
Balık
13° 10' 24"
Uranüs
Boğa
26° 14' 37"
Neptün
Balık
27° 41' 21"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Terazi
12° 47' 49"
True Node
Koç
06° 24' 11"
Son Güncelleme : 23/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>