Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mayıs - 3 Haziran

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar haftaya sosyal çevreniz aktif bir şekilde başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Pazartesi gecesi itibariyle birkaç gün boyunca kendi köşenizde olmaya, yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Geri planda yürüttüğünüz bir işiniz varsa bu çalışmalarınızı yapmak hafta ortasına kadar sizi destekleyecek. Salı günü oldukça şanslı bir gün. İletişimsel her tür işinizde satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında ticari faaliyetlerde, radyo, televizyon, dijital platformlara dayalı her tür girişiminizde destekleniyorsunuz. Hayatınızla ilgili adım atmaktan korkmayacağız bir dönem ama bir yandan da oluşturduğunuz sınırlarortamlarınız ve yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerde size güzel bir sonuç sağlayacak. Uzun zamandan sonra birçok işinizi bağlayabilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Bu dönem herkesin sizin bilgeliğinize ihtiyacı var. Yakın çevrenizde de hızlı olaylar gerçekleşebilir bu hafta.

Cuma günü eğitimde, ulaşımda, her tür ticari faaliyetlerde hızlı gelişmeler karşınıza gelecek. Çok güzel bir fırsatla karşılaşma potansiyeliniz var. Bir yandan da fikirlerinizde yaratıcı olduğunuz için insanların ilgisini çekeceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında işleri olanlar bu dönem hızlı sıçrayışlar yenilikler peşinde olabilirler. Sosyal medyayı iyi kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da hızlı gelişmeler olacak. Kariyerlerinde güzel bir oluşum ve para ile ilgili bir konuda alacakları bir haber Cuma günü devreye girebilir ve siz de onlarla bunu paylaşabilirsiniz.

Para ile ilgili konularda hala kendinizi gösteremediğinizi düşünüyorsanız Çarşamba günü yaşayacağınız bir olayla bu konu şifalanabilir. Artık ne yapmanız gerektiğini net bir şekilde fark edip yola koyulabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kafanıza göre hareket etme isteğiniz yüksek olurken Cuma günü öğle saatlerine doğru sağlığınıza özen göstermeniz gerekecek ama ondan sonraki dönem gerçekten kendinizi çok iyimser, mutlu, keyifli hissedeceksiniz. Ev, aile ve yuva alanlarında şanslısınız bunu Jüpiter'in geçişi ile beraber deneyimlemeye başlıyorsunuz. Evinizde boya badana tadilat tamiratile ilgili koşturmalarınız artıyor. Evinizde misafir ağırlamaya da doyamayacaksınız. Evinizde kısa vadeli planlar, partiler, buluşmalar, sevdiğinizle bir araya gelmeler sizi keyiflendirecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mayıs - 3 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>