Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mayıs - 3 Haziran

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar keyifli haftalardan bir tanesi başlıyor. Çocuğunuzla ilgili konular ya da aşk hayatınız ve buradan beklentileriniz devreye girmiş durumda. Salı, Çarşamba ve Perşembe gününe kadarki dönem çalışma koşullarınız, gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konular gündeminizde yerleşirken Cuma itibariyle özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız.

Perşembe ve Cuma günleri özel hayatınız, sevdiğinizle geçirilecek vakitler öne çıkarken Cumartesi ve Pazar ise harcamalarınıza odaklanabilirsiniz. Salı günü en keyifli günlerden bir tanesi. Salı günü eğitim, ticari faaliyetler, hukuki alanda atılması gereken konular, daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz işlerinizde çok güzel destekleriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanın akrabalarıyla olan bağlantınız kuvvetlenirken gelecek planlarınız hızlanabilir. Seyahatle ilgili bir konuyu çok daha rahat ele alabilir ve burada atmanız gereken adımları gönül rahatlığıyla atabilirsiniz. Bir seyahat planlayacaksanız, partnerinizin yakın çevresiyle tanışacaksanız, sevdiğiniz insanla bir tatil planı yapacaksanız Salı gününden faydalanın. Eğitim, ticari faaliyetler ve hukukla ilgili konularda bu hafta destekleniyorsunuz. Farklı konulara ve farklı alanlara yönelmek arzunuz çok yüksek. Son birkaç yıldır bunu hayatınızda hissediyorsunuz. Tanımadığınız insanlarla giriştiğiniz fikir alışverişleri bu hafta size farklı kapılar aralayabilir. Bu anlamda Cuma günü çok önemli. Bir işinizin sonucuyla karşılaşacaksanız ya da bir davanız varsa burada hızlı beklenmedik bazı sonuçlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Şimdiye kadar hiç yapmadığınız tarzda bir seyahate çıkabilir, farklı tarzda bir eğitimin peşinden gidebilirsiniz.

Kariyer fırsatlarınız çok yüksek Jüpiter de bu alanlarınıza geçti. Ailevi konularda annenizle, ailenizle, eşinizin ailesiyle anlaşmalarınız çok kuvvetli olabilir. Toplum önü bazı konuşmalarınız varsa bu konuşmalarda da hızlı adımlar atabilirsiniz. Bu haftayı iyi kullanın kariyerinizde, gelecek fırsatlarınızda ve özel hayatınızda güzel kapılar aralanabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mayıs - 3 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>