Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar Temmuz ayına kendi istek ve beklentilerinize önem vererek hayatınızdaki düzenlemelere ya da yapacaklarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu ay genelinde hızlı adımlar atacaksınız. Kazalara, düşünmeden hareket etmeye, içinizde tuttuğunuz enerjinin olur olmadık yerlerde patlamasına karşı da dikkatli olun. Salı günü Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle evinize, ailenize daha fazla enerjinizi harcayacak iletişiminizi ev ortamlarınızda sağlamaya başlayacaksınız. İletişimi ailenizde, aile büyüklerinizle ya da kendi kurduğunuz aile içerisinde yaşamak isteyebilirsiniz. Eve dair gayrimenkul adına bir adım atmak istiyorsanız ya da bu konularla ilgili bir girişiminiz olacaksa Merkür'ün bu geçişi size fayda sağlayacaktır.

Merkür geçer geçmez Çarşamba günü Plüton'la karşıt açı içerisine giriyor. Burada bir fikir ayrılığı, anlaşmazlıklar, bir konunun uzaması ya da başkalarını ikna edemediğinizi görmeniz söz konusu olurken anne baba arasındaki anlaşmazlıklar iyice görünür olabilir. Sizin onlarla olan ilişkilerinize bir çeki düzen vermeniz gerekebilir.

Cumartesi günkü Yeni ay iletişimsel işlerinizi hızlandırıyor. Yakın çevrenize dair vermek istediğiniz önemli kararlar varsa ya da satışa, tanıtıma, iletişime, ulaşıma, eğitime dayalı işleriniz varsa bu işlerinizde önemli adımları Yeni ayla beraber hızlandırabilirsiniz. Bu Yeni ayın konusu Sirius takım yıldızı demiştik, Sirius takım yıldızı kişiye büyük bir başarı, parlama gücü verir. Küçük başlayan olayların sonuçlarını iyice güzelleştirir ve büyütür o yüzden bu ay ve özellikle bu Yeni ayla beraber her tür girişimcilik tarafınızı ön plana çıkarın. Kafanızdaki planları hareketlendirecek işlerinizde yeniliklere yelken açmayı ihmal etmeyin. Akrabalarınızın ya da çok yakın dostlarınızın hayatında da önemli gelişmeler olabilir. Neptün gerilemeye başlıyor bu hafta genelinde sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda hareket etmekteydi. Bu alanlarda sonsuz verici ve bazen de hiç sınırlarınızı düşünmeden davranıyor olabilirsiniz. Şimdi Neptün'ün gerilemesi ile arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 05' 37" R
Ay
Yengeç
14° 23' 57" R
Merkür
Akrep
14° 19' 43" R
Venüs
Yay
06° 17' 33" R
Mars
Yengeç
25° 20' 27" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 22" R
Satürn
Balık
13° 10' 11"
Uranüs
Boğa
26° 14' 25"
Neptün
Balık
27° 41' 14"
Plüton
Oğlak
29° 40' 15"
Chiron
Koç
20° 50' 04"
Lilith
Terazi
12° 48' 25"
True Node
Koç
06° 24' 02"
Son Güncelleme : 23/10/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>