İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Eylül - 23 Eylül

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, dış ortamlardan gelen önemli haberler var bu haberler hafta sonunuzu da kapsıyordu. Haftaya adapte olmakta zorlanıyorsunuz ama sonrasındaysa işle ilgili konular önem kazanıyor. Hafta sonundan almış olduğunuz etkiler özel hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde şanslı bir süreci temsil ediyor. Beklediğiniz spekülatif bir işten bir kazanç varsa hafta başına da bunun yansıması devrede olacak.

Çarşamba günkü ay tutulması kariyer alanlarınızda gerçekleşiyor. İş hayatınızda önemli bir konu devreye girebilir, burada bazı fedakarlıkların yapılabilir, gerçeği görmediğiniz bir konu karşınıza gelebilir. Bunun yanında çok güzel şans ve fırsatlar da önünüze açılabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bazı haberlerin karşınıza geldiğini düşünebilirsiniz ama burada gerçekçi olmadığınızı ya da işin altında başka gerekçelerin olduğunu da fark etmeniz gerekiyor. Sizi yönlendirmek isteyen insanların etkisi altında kalmak söz konusu olabilir. Sezgileriniz çok kuvvetli çalışacak. Annenizle aranızda derin bir bağ oluşabilir. Annenizin sağlığı ile ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin ailesi, sağlığı ya da kararlarıyla yüzleşebilirsiniz. Toplumsal konularda göz önünde olacağınız ortamlarda çabuk kapılabilirsiniz. Ne düşündüğünüz ne hissettiğiniz önemli ama hayal mi kuruyorsunuz, kurgu mu gerçek mi bunları ayırt etmeniz gerekiyor. Merkür’ünüzü çalıştırmayı ihmal etmeyin. Merkür sizin yönetici gezegeniniz Başak da aslında bunu yapabileceğinizi gösteriyor fakat bunu yaptığınızda karşılaştığınız manzara sizi gerçekliklerle yüzleştirdiği ve depresyona soktuğu için buradan uzaklaşmak istiyorsunuz. Bu tutulma bunları tetikleyecek ama güzel birfırsatını da karşınıza getirebilir. Çocuklarınız ve sevdiğiniz insanın çalışma hayatı ile ilgili bazı olaylar gündeminize yerleşebilir.

Güneş’in Uranüs’le olumlu açısıyla ev, aile, yuvanızla ilgili konularda güzel gelişmeler var. Evinize elektrik elektronik eşya almayı düşünüyorsanız Perşembe günü ya da tutulmadan bir gün sonra hareket edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru tutamayacağınız sözler vermeyin. Ailenizdeki insanlara bir söz verdiyseniz yapmalısınız ama yapmaya çalışsanız bile yapamayabilirsiniz. Cumartesi günü bağışıklık sisteminizi de kuvvetlendirmeniz gerekecek. Pazar günü ise de Güneş’in Terazi burcuna geçişi ile çok daha keyifli, hareketli, aşka, mutluluğa ve dengeli ilişkilere önem vereceğiniz bir sürece merhaba diyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Eylül - 23 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 05" R
Ay
Yengeç
12° 16' 59" R
Merkür
Akrep
14° 05' 16" R
Venüs
Yay
06° 05' 59" R
Mars
Yengeç
25° 16' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 48" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 46"
Neptün
Balık
27° 41' 27"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Terazi
12° 47' 21"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>