İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Haziran - 10 Haziran

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, bu hafta sizin için çok önemli. Hayatınızı değiştirecek önemli kararlar alacak fikirlerinizi eyleme dönüştüreceğiniz bir Yeni ay var. Diğer taraftan da bu hafta biraz zor etkilerle başlayacak gibi hissedebilirsiniz. Birkaç gün içerisinde aslında durum ve olayları toparlama etkiniz devrede olacak. Merkür'ün İkizler burcuna geçişiyle Pazartesi itibariyle uzun zaman sonra kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Merkür sizin yönetici gezegeniniz. Sağlığınızla ilgili yaşadığınız sıkıntıların, geri planda yürüttüğünüz işlerin artık göz önüne çıkması ve bu planlara insanların faydasının dokunması bu gibi etkiler altında olacaksınız. Bu dönem insanların sizi desteklediğini görme potansiyeliniz de yüksek.

Kendinizi geliştirmek, bir eğitim almak istiyorsanız bunlar için Perşembe günü oluşacak Yeni ay ve sonrası hareket edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve aşk hayatınızla ilgili konularda 3-4 Haziran’ı bir kenara not edin. Bu dönem çekiciliğiniz fazlasıyla yüksek olacak. Fikirlerinizle, tavırlarınızla insanlar üzerinde etki bırakmasını da bileceksiniz. 4 Haziran günü güzelleşme, teknolojik bir cihaz alma gibi etkiler devreye girebilir. Hayatınızda bir insan yoksa biriyle tanışabilirsiniz, bu dönem çekiciliğiniz yüksek. Sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler de yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız önemli plan ve programınızı da bu hafta hareketlendireceksiniz. Sağlığınızdan ilişkilere, taşınmadan eğitim fırsatlarına kadar pek çok konuda birçok insan sizi destekleyecek vebirliklerine açık olacaksınız.

6 Haziran Perşembe günü oluşacak Yeni ayla beraber kafanızdaki planları hayata geçirin. Kararsızlık yaşayabilirsiniz, tembellik yapabilirsiniz, odaklanamayabilirsiniz, bu etkilere dikkat edin. Özellikleortamlarınızda bazı sorunlar yüzünden bazı işlerinizin bozulma potansiyeline karşı hafta sonu dikkatli olun. Pazar günü Mars Boğa burcuna geçecek enerjinizi yurt dışı ayağına kaydırıyorsunuz ve yurtdışı bağlantılı işleriniz projeleriniz planlarınız varsa bu dönem bunların hareketli olduğunu görebilirsiniz. Yönünüzü bulmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz ama eyleme geçmekten ve plan yapmaktan korkmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Haziran - 10 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 27' 43" R
Ay
Boğa
07° 59' 45" R
Merkür
Akrep
07° 11' 32" R
Venüs
Yay
00° 39' 54" R
Mars
Yengeç
23° 18' 56" R
Jüpiter
İkizler
21° 11' 60" R
Satürn
Balık
13° 22' 09"
Uranüs
Boğa
26° 24' 12"
Neptün
Balık
27° 47' 39"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 45"
Lilith
Terazi
12° 17' 26"
True Node
Koç
06° 35' 38"
Son Güncelleme : 18/10/2024 11:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>