Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak, çocuğunuzla ilgilenerek ya da özel hayatınızda halledilmesi gereken konuları ele alarak başlamak isteyeceksiniz. Spekülatif alanda bir yatırımınız varsa bu hafta hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Merkür'ün Jüpiter'le olumlu bir açısı var bu da iletişimsel her tür işinizde şans ve başarının karşınıza gelme potansiyelini arttırıyor. Yakın çevrenizden göreceğiniz yardımlar yüksek olurken tanıdığınız bir insandan gelecek bir destekle işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Özel hayatınızda yakın çevrenizden bir insanın sizi biriyle tanıştırması ya da yine şimdiye kadar çok yakınınızda olup fark etmediğiniz bir insanla aşka yelken açmak gibi etkiler de devrede olabilir. Eğitim, seyahat, ticaret, girişimler her tür iletişim ya da dijital alanlarda önemli girişimler ya da sonuçlar bu hafta başında karşınıza gelebilir.

Ev, aile ve yuva alanlarınızda oldukça keyifli gelişmeler var. Evinizde boya badana, tadilat tamirat, evi düzenleme gerekliliği hissediyorsanız bu hafta şanslı olabilirsiniz. Evinize yapacağınız harcamalarla ilgili konularda da Pazartesi günü destekli olacaksınız. Bu hafta sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz ve bu da ruhunuzu rahatlatacak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Başka insanlara yapacağınız yardımlar da ön plana çıkabilir.

Venüs Aslan burcuna geçiyor aşka keyfe mutluluğa daha fazla vakit ayıracağınız 3 haftalık döngüye giriyorsunuz. Bu dönemde çocuğunuzla olan ilişkileriniz kuvvetlenirken hayatınızda aşka daha fazla yer vermek isteyeceksiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde herkes sizi konuşabilir yalnız Cuma günü ve birkaç gün boyunca dikkatli olmakta fayda var. Sosyal çevrenizin çok hareketli olması yeni tanıştığınız insanla aranızda gerilimlere neden olurken hayatınızda bir insan varsa sosyal ortamlarda kıskançlıklara yönlendirmelere ya da baskılara maruz kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bir insanın sizi kıskandığını ya da özel ilişkinize burnunu soktuğunu görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 43" R
Ay
Yengeç
13° 45' 23" R
Merkür
Akrep
14° 15' 19" R
Venüs
Yay
06° 14' 02" R
Mars
Yengeç
25° 19' 13" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 30" R
Satürn
Balık
13° 10' 18"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 18"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Terazi
12° 48' 05"
True Node
Koç
06° 24' 07"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>