Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Eylül - 9 Eylül

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, haftanız iş, çalışma ve düzenle alakalı konulara odaklı olacak. Sağlıkla ilgili konulara da önem vermeniz gereken bir dönem. İşle ilgili plan ve projeniz varsa bunları hayata geçirmek için bu Yeni ayı kullanabilirsiniz. İş değişikliği yapmak yeni bir projeye başlamakgörüşmelerinde bulunmak, eleman almayı düşünüyorsanız bu konularda harekete geçmek anlamında bu Yeni ay sizi destekleyecek. Sağlıkla ilgili konularda da önemli kararlar almanız gerekiyor. Bağırsak bölgeniz sinir sisteminizle ilgili kararları Yeni ayda hayata geçirebilirsiniz.

Yeni ay zamanı Mars’ın Neptün’le bir dik açısı devreye girecek, bu da yakın çevrenizdeki insanlarla olan girişimlerinizde aldatıcı etkileri karşınıza getirebilir. Etrafınızdaki insanlardan çok fazla etkilenebilirsiniz ya da duymuş olduğunuz bir sözü onlara aktarmanız bazı yanılgıları onların hayatına taşıyabilir. İletişimsel işlerinizde gerçekçi olmayacak, düşündüğünüz bazı konuların karşınıza istediğiniz gibi gelmediğini fark edeceksiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde de bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir. Onların hayatında gerçekten zorlandıklarına şahitlik edebilirsiniz, iletişimsel her tür işinizde bu hafta gözünüzü dört açın.

Çarşamba günü Mars Yengeç burcuna geçecek. Ev, aile ve yuva ile ilgili konular önem kazanıyor. Evinize, yuvanıza daha fazla enerjinizi vereceksiniz. Ebeveynlerinizle olan iletişiminizde ilişkilerinize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Alınganlıklarınızın yüksek olacağı bir dönem. Evinizde sudan kaynaklı problemler gündeme gelebilir. Hafta sonu gergin enerjiler var. Fikir ve düşüncelerinizi diğer insanlara aktarırken dikkatli olmak olmaya çalışın. Çocuğunuzla olan ilişkileriniz, sevdiğinizle olan bağlantılar önemli olacak, onları maddi konular yüzünden üzmeyin. Geçmişten gelen ilişkiler ya da ilişkilerde halledilmesi gereken duygusal meseleler Çarşamba günü gündeminizde yerleşebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Eylül - 9 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 53' 11" R
Ay
Yengeç
11° 38' 12" R
Merkür
Akrep
14° 00' 51" R
Venüs
Yay
06° 02' 28" R
Mars
Yengeç
25° 15' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
13° 10' 40"
Uranüs
Boğa
26° 14' 52"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Terazi
12° 47' 02"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>