Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Haziran - 10 Haziran

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar ailevi konular ön planda olarak haftanıza başlıyorsunuz. Evle ilgili yapmanız gerekenler varsa bu konuların hareketlendiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınız çok hareketli. Hem Güneş hem Venüs hem Jüpiter hem Merkür aşk evinizde hareket ediyor bu da aşkı hayatınıza alacağınız bir dönemin müjdecisi. Pazartesi ve Salı günlerini bu anlamda iyi kullanın. Risk içeren işleriniz olabilir, belki bir şans oyunu olabilir buralardan yana da fırsatlarınız kuvvetli olacak. Bu dönem ayrıca öğrenmeyi eğitimle ilgili bir fırsatı yakalamayı da çok seveceksiniz. Sanatsal ve kreatif işleriniz varsa burada becerilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Spor yapmak için uygun bir dönem olacak. Kısa vadeli her tür plan ve programınızı bu dönem hareketlendirmek sizi mutlu edebilir Yeni bir insanı hayatınıza alabilirsiniz ya da hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber güzel planları hareketlendirebilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta şanslı haftalardan bir tanesi.

Aşk hayatınıza dair, çocukla ilgili konularda verilecek önemli kararlar varsa ya da çocuk sahibi olmak istiyorsanız Perşembe günü oluşacak Yeni ayla bu etkiler devrede olabilir. Cazibeniz yüksek olacak, önemli girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Eğitim planlarınızı hareketlendireceksiniz. Burada size yol göstermek isteyen çok insan olabilir bu insanlarla güzel bağlar da kurabilirsiniz ama yüzeysellikten mümkün olduğunca uzak durun ve bazı durumları ve koşulları gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. Parasal konularda kolay kandırılabilirsiniz çok çabuk yönlendirilebilirsiniz dolandırıcılıklara da dikkat etmekte fayda olabilir.

Pazar günü Mars'ın Boğa burcuna geçişiyle ev, aile ve yuva alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Evinizi güzelleştirmek üzere boya badana tadilat tamirat gibi işler devreye girerken aile büyüklerinizle aranızda bazı sürtüşmeler olabilir. Enerjinizi hem emlak işlerine hem de evinizle ilgili konulara ya da ailevi meselelere harcamaya başlayabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Haziran - 10 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>