Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar Temmuz ayı keyfin doruğuna ulaşacağınız, spor faaliyetlerinin hızlanacağı ama zaman zaman harekete geçmekte de zorlandığınız aylardan biri olabilir. Spor yapıyorsanız borsada yatırım yapıyorsanız ya da çocuğunuzla daha fazla haşır neşir olduğunuz bir dönemindeyseniz beklenmedik bazı olaylar buradan gelebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız 14-15 Temmuz civarı dikkatli olun. Risk içeren işler düşünüyorsanız düşündüğünüz gibi akmayabilir. Çocuğunuzun hayatında, aşk hayatınızda beklenmedik bazı olaylar da karşınıza gelebilir. Salı günü Merkür Aslan burcuna geçiyor para ile ilgili konular hız kazanıyor. Borcunuzu yeniden yapılandırmak önem kazanabilir. Sevdiğiniz insanla para konularını konuşarak önünüzdeki dönemi planlayabilir, bankada paranız varsa paranızı yeniden yapılandırabilir ya da bir borcun altına girmek isteyebilirsiniz. Cinselliğe, spiritüel alana da ilginiz artabilir. Çarşamba gününe dikkat edin çünkü para ile ilgili konularda beklenmedik bir olay sinirlerinizi gerecek. Hatta para yüzünden kavga etme olasılığınız da yüksek. Bu dönem parasal konularda diğer insanları ikna etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir o yüzden Çarşamba günü şansınızı zorlamayın.

Cumartesi günü Yengeç burcundaki Yeni ay ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair verilecek önemli kararları barındırıyor. İlişkiler yeniden mercek altında yani evlenmek, yeni bir ilişkiye başlamak, ilişkilerini bir üst aşamaya geçirmek gibi etkiler bu Yeni ayın ana konularından. Ortaklaşa işe başlamak ya da ailevi konularda sevdiklerinize yardımcı olmak taşınma ile ilgili konularbirliklerinde önemli adımlar devreye girebilir. Evlenmeyi, ilişkide önemli bir adım atmayı düşünüyorsanız Sirius kavuşumunu bu Yeni ayı kullanmayı ihmal etmeyin çünkü küçük bir adımın çok büyük olaylara dönüştüğünü görebilirsiniz. Popüler olacaksınız ve bu dönem yaptığınız işlerin sonuçlarını çok güzel bir şekilde alabilirsiniz, para size akabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>