Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler Temmuz ayına müşterek para alanlarınız, alacak verecek dengesi, banka, ödemeler, borç alanlarınız aktif olarak merhaba diyorsunuz. Diğer insanların kaynaklarını kullanabilirsiniz ama burada hızlı bazı olaylara da şahit olabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir borç söz konusu olabilir ya da mirasla alakalı bir durumun hayatınızda önem kazandığını fark edebilirsiniz. Salı günü Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli olacak. İletişiminizi arkadaşlarınızla girdiğiniz ortamlarda tanıştığınız insanlar üzerinden sağlayacak önemli organizasyonlar, aktiviteler ve davetler için hayatınızı hareketlendireceksiniz. İşinizden elde edeceğiniz gelirleri konuşmak bu gelirler konusunda önemli hesaplar yapmak bu hesapları hayata geçirmek önem kazanıyor. Yenilikleri de seveceğiniz bir dönem olacak. Yalnız gireceğiniz ortamlar,özel hayatınızdaki insanı biraz yorabilir Çarşamba günü bu etkiye dikkat edin. Girdiğiniz yerlerde insanlar arası çekişmelerin özel hayatınıza yansıdığını fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın üzerinizde bir baskı uyguladığını düşünebilirsiniz.

Pazartesi günü Neptün'ün geri hareketi başlıyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hareket etmekteydi. Bu alanlarda bazı insanlara karşı çok fedakâr çok anlayışlı davranmış olabilirsiniz şimdi bunları gözden geçireceğiniz bir süreç başlıyor.

Cumartesi meslek alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşiyor. İş değiştirmek, kariyerinizi yenilemek ya da burada önemli bir adım atmak, aile ve yuva kurmak, statü değişikliği yapmak ya da annenizin konu ve olaylarıyla ilgilenmek için bu Yeni ayı hayatınıza almayı unutmayın. Bu Yeni ay küçük adımların büyük olaylara ve büyük sonuçlara dönüşeceği bir Yeni ay olacak o yüzden küçücük gördüğünüz işler büyüyebilir ve düşünmediğiniz noktalara güzel noktalara gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 19" R
Ay
Boğa
04° 50' 50" R
Merkür
Akrep
06° 52' 05" R
Venüs
Yay
00° 24' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 22" R
Satürn
Balık
13° 22' 43"
Uranüs
Boğa
26° 24' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Terazi
12° 16' 03"
True Node
Koç
06° 36' 01"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>