Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Mayıs - 3 Haziran

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta maddi konularda organize olmanız gerekecek. Gün genelinde harcamalarınıza ya da gelirlerinize odaklanabilirsiniz alma verme dengesini iyi kurmanız gerekiyor. Bir yerden bir para bekliyorsanız da bu paranın karşınıza gelme olasılığı yüksek görünüyor. Pazartesi gece saatleri, Salı ve Çarşamba günleri iletişimsel işleriniz ön plana çıkıyor. Yakın çevrenizle girişeceğiniz işler daha aktif olmanızı sağlarken akrabalar, yakın dostlarınızla daha fazla görüşmek üzere hareket edeceksiniz. Salı ve Çarşamba günleri bu noktaları destekleyecek.

Salı günü Merkür'ün Satürn'le olumlu açısıortamlarınızda beklediğiniz bazı haberlerin devreye girme potansiyelini hızlandıracak. İşinizle ilgili konularda bir değişiklik yapmak farklı bir alana yönelmek ya da farklı bir projenin içerisine girmek istiyorsanız ailenizde olgun, tecrübeli bir insanın fikirlerinden faydalanın. Babanızın akrabalarıyla aralarındaki bağlantı bu hafta kuvvetli olacak oralardan da haberler alma potansiyeliniz yüksek. Sağlıkla ilgili konularda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Uzun zamandan sonra vermiş olduğunuz istikrarlı adımların karşılığını görmek sizi çok mutlu edecek. Özel hayatınızda çok sevildiğiniz ya da sevileceğiniz bir döngü içerisine girmiş bulunuyorsunuz. Önemli açılımlar var. Etrafınızdaki insanlara farklı gözlerle bakmayı ihmal etmeyin. Hem çok popüler olacaksınız, insanlar tarafından tercih edileceksiniz hem de ikili ilişkiler ve özel hayatınızdan yana şans ve fırsatlarınız da yüksek olacak. Aşk hayatınızda girişimlerinizle ilgili konularda şifalanmanız gereken konulara odaklanın.

Çarşamba günü özel hayatınızdaki insanla sıkıntı ve problemler varsa bunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri evinize, yuvanıza, burada yapmanız gerekenlere vaktinizi ayıracaksınız ama Cumartesi ve Pazar günleri sizi kimse tutamaz havaların da güzel olmasıyla beraber gezme, dolaşma, eğlenme girişimde bulunmak anlamında hafta sonunu değerlendirin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Mayıs - 3 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>