Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler para ile ilgili konular haftanıza damgasını vuracak. Organize olmanız gerekiyor ve bu organizasyon özellikle parasal konuları kapsayacak. Aşk hayatınıza çocuğunuz için yapacağınız harcamalara ya da size keyif verecek sanatsal ve kreatif işlere harcamalarınız bu hafta ön plana geçebilir. Para ile ilgili konularda güzel etkilere sahip olacaksınız. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler, uzak yerlerden beklediğiniz haberler uzun zamandır istediğiniz bir işin karşınıza gelmesi sizi mutlu edebilir. Bu haberlerin yurt dışından gelme potansiyeli yüksek. Güzel planlar içerisindesiniz, kendinize görüntünüze önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaş çevrenizden bazı insanlarla ilişkileriniz bu hafta başı fazlasıyla kuvvetli olacak. Hayata özgür taraflarıyla bakmayı sevecek esnek olacak ve arkadaşlarınızdan biriyle aranızda keyifli rahat hoş bir ilişki devrede olabilir. Böyle bir ilişkiniz varsa işleri rahat akıtacağınız bir aşk yaşayabilirsiniz. Arkadaşlardan gelecek güzel haberlerle gününüzü güzel planlayabilirsiniz.

Perşembe günü eğitim hayatı, seyahatler, ticari faaliyetler alanında önemli sorumluluklarınız var ve siz bu sorumlulukların farkındasınız. Bu sorumlulukları ne kadar iyi bir şekilde ele alabilirseniz o kadar uzun vadede rahat edersiniz. Eğitim hayatınızda vereceğiniz önemli bir karar olabilir. Perşembe günü vereceğiniz kararlar uzun soluklu ve kalıcı kararlar olacaktır. Uzak yerlerden gelecek önemli haberler devreye girecek. Bu hafta genel itibariyle kendinizi gayet iyi hissedeceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlara yardımlarınız devreye girebilir. İşinizle, eğitimle ilgili konularda yol göstermek öne çıkabilir ve insanlara farklı bakış açıları sundukça kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Venüs'ün Aslan burcu geçişi Perşembe gününden sonraki 3 haftalık döngü boyunca aşka keyfe mutluluğa ya da çocuğunuzla ilgili konulara çok daha fazla para harcayacağınızı gösteriyor. Kazançlarınız artabilir bu dönem elinize güzel paralar geçebilir. 3 haftalık döngü içerisinde paranızı katlayabilir ya da yatırımlara yönelebilirsiniz.

Cuma günü Venüs'ün Plüton’la olan karşıt açısı parasal işlerinizde bazı kayıpları bazı manipülasyonları çıkarcılık enerjisini karşınıza getirecek. Siz böyle davranmasınız bile başkalarının size bu enerjiyle davrandığını görebilirsiniz. Bu yüzden de bazı kayıplarınız oluşabilir. Parasal işlerinizde şüpheye hiçbir şekilde yer vermeyin. İçinizde bir şüphe varsa biriyle biryapacaksanız bir ticari faaliyetinizin olacaksa Cuma günü denk getirmeyin. Hayatınızdaki insanla da cinsellikten ya da aranızdaki bazı anlaşmazlıklardan kaynaklı çekişmeler devrede olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 43" R
Ay
Boğa
04° 57' 08" R
Merkür
Akrep
06° 52' 44" R
Venüs
Yay
00° 25' 17" R
Mars
Yengeç
23° 13' 31" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 42"
Uranüs
Boğa
26° 24' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 18"
Lilith
Terazi
12° 16' 06"
True Node
Koç
06° 36' 00"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>