Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Duygularınızdaki karmaşıklıktan bir an önce kurtulmanın yollarını aramalı ve ona göre adımlar atmalısınız. İstediğiniz adımları atabileceğiniz için herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Etrafınıza karşı biraz daha uyumlu olmalı ve daha anlaşılabilir adımlar atmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Koşullara mutlaka uygunluk göstermeniz gerekmekte.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Olur olmadık şeyler için harcama yapmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız olan bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıkları değiştirmek zaman alabilir ama sonucu buna değerdir. Sağlığınız,hayatınız, hayvan korkunuz gibi durumlarda artık o kaçtığınız adımı atmanız gerekebilir. Kendi sisteminiz kadar hayatın sistemine de güvenmelisiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundaki insanlar için iletişim becerilerinizi kullanarak hedeflerinize daha kolay ulaşabileceğiniz bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olmak size olumlu sonuçlar getirebilir. Kendinize güvenerek hareket etmeli ve hayatta ne istediğinizi net bir şekilde ifade etmelisiniz. Ayrıca kendinizi ifade etme konusunda tutkulu ve yaratıcı bir şekilde iletişim kurmanız da olumlu etkiler getirebilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için zaman ayırmayı unutmayın. Umarım bugün sizin için keyifli ve verimli geçer!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni boşanmış Aslan burcuysan, seni aynı tecrübelerden geçmiş birsiyle yolların kesişebilir. Hayat yolunda ortak deneyimlerinizin olması sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak. Aile içinde yaşanan sorunlar varsa, bu konuların bir an önce çözüme kavuşmasını isteyeceksin. Ailenle birtakım konuşmalar yapman gerekebilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yönünüzün ve isteklerinizin ağır bastığı bir gün olabilir. Buna yönelik çalışmalar yapmak ya da yapılan yerleri ziyaret etmek, size farklı açılardan düşünme fırsatı sunabilir. Tanışacağınız insanlardan öğreneceklerinizhayatınızda ve sosyal yaşantınızda size örnek olabilir. 

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün enerjinizi daha verimli ve çalışkan bir şekilde kullanmak isteyebilirsiniz. Görevleriniz nedeniyle daha çok çaba içindesiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkaya yaslanıp tatını çıkarmak ise size kalabilir. Son bir senenin belki de en pozitif süreci sizler için ayrıca şansınızda da belirgin bir ivme kazanma durumu görebilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yataktan çıkmak bile sana zor gelebilir. Bazı işleri halletmek ve sorumlulukları yerine getirmek seni daha fazla yorabilir. Gün ortasında dinlenmek ve bu enerji düşüklüğüne iyi gelecek aktiviteler bulmak sana daha iyi gelecek.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kendinizi biraz engellenmiş veya çelişki içinde hissedebilirsiniz. Daha üretken hissedebilmeniz için planları basitleştirmeyi hedefleyin. Gerekli değişiklikleri yapma motivasyonu, günün ilerleyen saatlerinde daha belirgin olabilir. Bu günlerde duygularınızı doğrudan ifade etme eğilimindesiniz ancak arzularınız, hayal kırıklıklarınız ve planlarınız konusunda biraz daha korumacı veya düşünceli davranıyorsunuz. Bu durum bazen küçük yanlış anlaşılmalara yol açabileceği gibi aleyhinize de işleyebilir. Neyse ki karışık sinyaller veriyor olabileceğinizi bilmek, gerektiğinde boşlukları doldurmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca istikrarlı bir tempoyu giderek daha fazla takdir edersiniz. Sunabileceğiniz iyi tavsiyeler var ve bu, deneyiminize dayanıyor.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları aşkları da gündeme getirebilir. iskelet sisteminizi korumalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk konularına odaklanabilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün tek başınıza kalmak ve kabuğunuza çekilmek isteğiniz artabilir. İçinize dönmek ve derinleşmek yerine sevdiğiniz ya da arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler, moralinizin yükselmesini ve hayata daha pozitif bakmanızı sağlayabilir. Bu aralar fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunuz için sağlığınıza dikkat edin.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 17" R
Ay
Başak
15° 18' 19"
Merkür
Boğa
01° 52' 44"
Venüs
Boğa
21° 48' 08"
Mars
Koç
12° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 50"
Satürn
Balık
17° 53' 52"
Uranüs
Boğa
23° 19' 28"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 01"
Lilith
Başak
25° 12' 41"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>