Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kafanda Soru İşaretleri Var Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Biraz daha sabırlı olmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. İstediğiniz şartlarla karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeleri lehinize çevirmeniz sandığınız kadar zor olmayacaktır. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Fırsatlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Enerjiniz bir hayli yoğun ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tarzınızın dışında insanlarla tanışabilirsiniz. Önyargılı olmamalı, bu farklılığın getirilerini anlamaya çalışmalısınız. Hayatınıza açılacak kapıların yönünü bilmeniz zor olabilir ama kapılardan girmeyi tercih ettiğinizde birçok kolaylığın sizi beklediğini görebilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için aşk hayatında romantizm ve duygusallık ön planda olabilir. Özellikle partnerinizle derinleşen konuşmalar ve duygusal bağlarınızı güçlendirici etkileşimler yaşayabilirsiniz. İş hayatında ise yaratıcı ve esnek yaklaşımlarınız sayesinde başarılı olabilirsiniz. Ancak karşınıza çıkabilecek bazı engellerle de karşılaşmanız mümkün, bu durumda sakin ve sabırlı olmanız önemli olacaktır. Sağlık açısından ise duygusal dalgalanmalarınıza dikkat ederek stres yönetimine dikkat etmeniz gerekebilir. umarım gününüz harika geçer!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisini son zamanlarda sonlandıran Balık burcuysan, kafanda bazı soru işaretleri olabilir. Partnerinle tekrar bir araya gelmek isteyebilirsin. Ebeveynlerinin sana olan davranışlarından rahatsızlık duyuyorsun. Onları uyarmak isteyebilirsin. Bazı konularda ailene haksızlık yaptığını düşünmeye başlıyorsun.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödemelerinizi rahat bir şekilde tamamlamak için plan yapabilirsiniz. Kişisel bakım, özel istekler, ailevi sorumluluklar gibi konulara yaptığınız harcamalar sizi sıkıştırdığında bunları kısmak yerine koşullarınızı nasıl iyileştireceğinizi de düşünebilirsiniz. Bu israfa değil, sizi çalışmaya ve hayatınızı daha iyi şekilde yaşama motivasyonuna iter.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlar içinde ya da grup çalışmalarında daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sosyal alanda somut adımlar atabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu konuda sakin fakat atak bir tavır sergileyin.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın alanı güzelleştirmek için yeni fikirler edinebilirsin. Ev dekorasyonu veya yenilikler bugün önceliğin olabilir. Daha rahat nefes alacağın bir yaşam alanı sana genel olarak daha iyi gelecek bugün.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün size başarı hissi veren aktivitelere odaklanma eğilimindesiniz. Bu günlerde arzularınızı daha sık dile getirirken, başkalarına karşı sevginiz konusunda her zaman açık sözlü olmuyorsunuz ve bu, bugün biraz daha belirgin olan bazı kopukluklara yol açabilir. Başkalarının sizin gerçekte olduğunuzdan daha kayıtsız olduğunuzu düşünmesine neden olacak tavırlara dikkat edin; çünkü bu, diğerlerinin ihtiyaçlarınızı görmezden geldiği veya onlara karşı duyarsız olduğu hissine yol açabilir. Neyse ki, işleri önceliklendirmenize ve organize etmenize yardımcı olacak mükemmel bir enerjiniz var. İyi bir konuşma resmin bir parçası olabilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilir. Sorumluluk sahibi olmak oldukça iyi hissettiriyor!

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sistemli hareket etmelisiniz..

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz ancak harcamalara dikkat.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. İlişkileriniz canlanıyor. Hoşlandığınız kişiye düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımlarınız, mutlu bir beraberlik sağlayacak. Bu kişiden uzun süredir duymak istediğiniz sözleri arka arkaya duyacaksınız. Amirinizden terfinizle ilgili olumsuz bir haber alabilirsiniz ve bu durum sinirlerinizi yıpratabilir. Tanımadığınız kişilerle maddi ilişkilere girmemeniz yararınıza olur. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 48" R
Ay
Başak
15° 12' 25"
Merkür
Boğa
01° 52' 05"
Venüs
Boğa
21° 47' 31"
Mars
Koç
12° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 43"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 26"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 38"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:18

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>