Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri lehinize çevirmek için harekete geçmeye çalışmalısınız. İç dünyanızdaki sorunları ortadan kaldırmanız gereken bir gün. İlişkinize odaklanmadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var.

Mesleğinizle ilgili konularda biraz daha paylaşımcı olmaya çalışmalısınız. Bakış açınızdaki değişimden de dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Olumsuzlukların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali var.

Maddiyata dayalı konularda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Üstesinden gelemeyeceğiniz herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Dengeleri lehinize çeviremediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizde aklınıza yatmayan, aşmakta zorlandığınız noktalar olabilir. Bunları konuşarak çözebilecekken kendi kendinize düşünüp süreci zorlaştırmamalısınız. Değiştirmek istediğiniz bir akış varsa önce bu akışın içindeki hareketlerinizi değiştirmeniz gerektiğini unutmayın.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine bir yolculuk yapabilirsiniz. Kendinizi daha derin bir şekilde anlamak, içsel dengeye ulaşmak için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde daha duyarlı ve anlayışlı olmaya gayret edin. Bugün, iç sesinizi dinlemek ve ruhsal dinginliğinizi korumak için zaman ayırmanız faydalı olacaktır.

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatının yoğun temposundan dolayı kendine ve sevdiklerine yeterince vakit ayırmadığını düşünmeye başlıyorsun. Bugün sevdiklerinle vakit geçirmeye özen göstereceksin. Aile içindeki tüm sorumlulukları sırtlamayı bırakacaksın. Herkesin kendi sorumluluğunu kendi almasını isteyeceksin. Artık kimsenin peşinde koşmaya niyetin yok!

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuları eskisi gibi düşünmemeyi öğrenmelisiniz. Bir çıkmazda olduğunuzu düşünerek orada kalmaya devam edersiniz ancak farklı noktalar üzerinde durduğunuzda seçenekleriniz de çoğalır. Bugün sevdiğiniz yerlerde vakit geçirmek, sevdiğiniz işlerle ilgilenmek hatta sevdiğiniz bir tatlıyı tüketmek bile içinizdeki karmaşayı durdurmaya yetebilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aşkta ya da çocuklarla ilgili konularda kendinizi aşırı zorlamamalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olaylar hakkında kuruntu yapmaya meyilli olabilirsiniz. Yaşamak her şartta güzeldir, yaşayıp görün. Olaylardan tecrübe kazanın.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün parana dikkat etmelisin. Harcama veya kayıplar için değil, yatırım ve birikim için. Parasal olarak daha iyi stratejiler kurabileceksin. Kendini daha güvende hissetmek için parasal konulara vakit ayırmalısın bugün.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün rahatlatıcı ve tanıdık aktiviteler arıyor, daha güvende hissetmeyi ve köklerinizle bağlantı kurmayı arzuluyorsunuz. Kişisel zaferlerden özel bir keyif alınabilir ve bir tür duygusal inziva artık gerekli olabilir. Bugünlerde eşitliği arzuluyorsunuz ve gerekiyorsa bunun için savaşmaya hazırsınız ancak başka bir yanınız ilişkilerinizin yüzeysel dinamiklerinden çok bir bağın ne kadar derin olduğuyla ilgileniyor. Rahatlama ihtiyacınız ile ilişkileriniz arasında bazı çatışmalar olsa da kendinizi merkeze almak için bir ara verme ihtiyacınızı onurlandırmak mantıklıdır. Özellikle gün ilerledikçe, uzun vadede sizin için en iyisinin ne olduğunu düşünmeye ve hem size hem de gelecekteki kendinize fayda sağlayacak eylemlerde bulunmaya daha yatkın olursunuz. Ayrıca akıllıca tavsiyelerle karşılaşmak için de iyi bir zaman.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz içinde, garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile, aşk, hobi konuları ön plana çıkabilir ancak sağlık ve finansal konularda dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Duygusal olarak gergin bir günde olduğunuz için, sevdiğiniz insandan uzak kalmanızda fayda var. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>