Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kıskançlıklar Gündemde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Duygusal yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun varsa onun üzerine gitmeye çalışmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Kendinizi daha net ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Amaçlarınıza ulaşma noktasında herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir.

Parasal kaynaklı sorunların çözümü konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almanız gereken sorumluluklar konusunda şanslı olabilirsiniz. Ancak bu şansı değerlendirmediğinizde her şey gözünüzde büyüyebilir ve size geri adım artırabilir. Korumak, olduğu haliyle tutmaktan çok daha ötesidir. Gelişime açık olmalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu olarak, duygusal bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru ve dinginliği bulmaya çalışabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Bugün, kendinizi güvende ve huzurlu hissetmek için kendinize özel bir zaman yaratmanız önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan Boğa burcuysan, daha sosyal ve hareketli olacağın birarayışına girebilirsin. Acele karar vermek istemeyeceksin. İlişkisi olan Boğa burcuysan, kendine bile inanmayacağın birtakım kıskançlık krizleri yaşayabilirsin. Bu yüzden partnerinle aranda birtakım sorunlar patlak verebilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma düzeninizle ilgili bazı aksaklıkları kapatmak için plan yapabilirsiniz. Bu konuda tek başınıza ilerlemeniz zor olsa da öncelikli adımın, girişimin sizden gelmesi gerekebilir. Yapabileceklerinizin farkında olduğunuzda, kendinizi geliştireceğiniz alanlar bulmak ve sorumlulukları çekmek de kolaylaşacaktır.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklar ya da yabancılarla ilgili konulardan gelen imkanlar söz konusu olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk vekonularında adeta bugünlerde zafer elde edebilirsiniz. Elde etmeyi çok istediğiniz bir şey hayatınızda belirebilir. Sürprizlere açık olmalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla konuşurken dikkatli ve sakin yaklaşman gerekecek. Bazı şeyleri gözlemlemek ve hemen tepki vermemek senin için daha iyi olabilir. Ani tepkiler ve hızlı müdahaleler ile daha sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, her zamankinden daha hızlı bir şekilde yaşıyorsunuz ve çok az kişi gerçek duygularınızı öğreniyor. Maalesef ki bu bazen bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Bazı eylemleriniz nasıl hissettiğinizi temsil etmez ve bu durumun farkında olmak önemlidir. Örneğin, sizin için özellikle önemli olan bir şeyi ifade ederken, duygularınızı ve daha sıcak, daha yumuşak tarafınızı devreye sokarsanız anlatmak istediğinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Gün ilerledikçe hayatınızı ve geleceğinizi iyileştiren aktiviteler sayesinde kendinizi daha güçlü hissedersiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz..

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, sağlık veya seyahat, yurt dışı konuları ön plana çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, başkalarının yanında size karşı özensiz davrandığını düşünerek, gitgide ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 52' 19" R
Ay
Başak
16° 32' 08"
Merkür
Boğa
02° 00' 54"
Venüs
Boğa
21° 55' 49"
Mars
Koç
12° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 18"
Satürn
Balık
17° 54' 17"
Uranüs
Boğa
23° 19' 50"
Neptün
Balık
29° 22' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 20"
Lilith
Başak
25° 13' 23"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>