Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hareketli Bir Gün! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını sağladığınız takdirde huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabilirsiniz.

Harekete geçme noktasında daha kontrollü olmalısınız. Hayal ettiğiniz başarılara ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacak ancak bunun için çok fazla uğraş vermeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Enerjinizden en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız.

Maddiyata dayalı konular tadınızı biraz olsun kaçırabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız. Biraz daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. Daha bilinçli ve kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kurallara uymakta zorlanabilirsiniz. Burada pes etmeniz ya da sabırsız olmanız da aynı sonucu verecek; sizi istediğinize ulaştırmayacaktır. Günü kurtarmayı değil zamanı iyi değerlendirmeyi ve tüm verimi alabilmeyi hedeflemeksiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Koç burcundaki insanlar için enerjiniz yüksek olabilir. Kendinize olan güveniniz artabilir ve cesaretli adımlar atabilirsiniz. İletişim becerileriniz de güçlü olacak, dolayısıyla insanlarla kolaylıkla iletişim kurabileceksiniz. Ancak, ani tepkiler vermeye ya da acele kararlar almaya dikkat etmenizde fayda var. Bugün, hedeflerinize odaklanarak kararlı bir şekilde ilerlemeyi deneyin.

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında hareketli bir gün seni bekliyor. Hiçbir organizasyonu kaçırmak istemeyeceksin. İlişkisi olmayan Koç burcuysan, geçmişte yaşadığın güven problemleri yeni bir ilişkiye başlamanı olumsuz etkiliyor olabilir. Yeteneklerinin üstüne daha fazla yoğunlaşarak maddi kazanç elde etmek isteyebilirsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlahi adaletin, emeğin yansımalarını göreceğiniz bir gün olabilir. Zorluğuyla mücadele ettiğiniz bir işin ya da ilişkinin ardından size nefes alacağınız bazı haberler gelebilir. Yaşadıklarınızı gözden geçirdiğinizde, neyi ne uğruna feda ettiğinizi ve aslında etmemeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Planlarınızı ve sorumluluklarınızı gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün çaba gerektirse de olumlu sonuçlar alacaksınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylar beklediğiniz kadar kötü gitmeyebilir ancak siz kendinizi ihtimallerle çoktan strese boğabilirsiniz. İhtimalleri düşünmek yerine anı yaşamak daha verimli olacaktır.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla arandaki muhabbeti sakin ve güzel bir tonda tutmak sana düşebilir. Bazı işleri yoluna koyabilmek için düzenlilik ve disiplin gerekecek. Bu disiplini sağlamak ve herkesi bunun içinde tutmak senin görevin olabilir bugün.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bu günlerde yüzeyin altında çok şey oluyor. Dışarıdan sakın görünebilirsiniz ancak bu, her zaman hikayenin tamamını anlatmaz. Sosyal ve arkadaş canlısısınız ancak her zamankinden çok daha fazlasını kendinize saklıyorsunuz. Yine de özellikle gün ilerledikçe doğru yolda olduğunuzu hissediyorsunuz. Size hayattaki basit zevkleri hatırlatan aktiviteler büyük beğeni topluyor. Dikkat çekici tavsiyeler veya konuşmalar olabilir. Kendinizi ileride ödüller getirecek uğraşlara adamaya hazırsınız. İhtiyaçlarınızla daha iyi temasa geçtiğinizde kendinize biraz zaman ayırmanız özellikle yararlı olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın.. Çünkü görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya kariyer hayatınızla ilgilenebilirsiniz. İletişime dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>