Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güzel Teklifler Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Problemlerin üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün. Hata yapmadığınız sürece daha mutlu hissedeceksiniz.

Daha planlı ve kontrollü hareket etmeniz gerekmekte. Çabalarınızın karşılığını almak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları ona göre atmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceksiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmaya çalışmalısınız. Etkin enerjiler altındasınız ve bu da beklenmedik harcamalar gerçekleştirmenize neden olabilir. Sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olayların perde arkasını öğrenmek sizi memnun etmeyebilir. Bundan kaçmak yerine dinlemeyi, gözlemlemeyi seçmelisiniz. Böylece nasıl bir ortamda ve etki altında bulunduğunuzu ya da neyi etki altında bıraktığınızı daha iyi anlayacaksınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırmak için harika bir gün olabilir. Duygusal dengeyi sağlamak için meditasyon yapabilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İç dünyanızı keşfetmek ve ruhunuzu beslemek için bugün harika bir fırsatınız var. Ayrıca, duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmak da bugün size iyi gelebilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan Kova burcuysan, hiç beklemediğin bir anda güzel birteklifi alabilirsin. Bu haberi ailenle paylaşmak için sabırsızlanıyorsun. Bugün bazı detayları gözden kaçırabilirsin. Daha dikkatli olman gerekiyor. Havaların güzelleşmesiyle açık havada daha fazla vakit geçirmeye başlıyorsun.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumsal kurallar insanlarla bir arada düzen ve huzur içinde yaşamak için geçerlidir. Bireysel kurallarınızın olması da, kendinize ait alanlarda ve konularda bu düzen ve huzuru yaşamanızı sağlar. Bugün kendi kurallarınızı, sınırlarınızı ve beklentilerinizi planlayabilir, nerede eksiklerinizin olduğunu görebilirsiniz. 

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde daha iyimser düşünmek gereği var. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular ve hatıralar yüzünden kendinizi kısıtlıyor olabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut durum bazen zorlayıcı görünse de sizlerin sezgileri sayesinde her zaman bir çıkış yolu vardır. Bugün kendinizi yorgun ama şanslı hissedebilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla daha derin bir muhabbete girmen gerekebilir. Yüzeysel konuşmalar yerine daha ciddi konuşmalar yapmak hayatında sana daha güzel etkilere sahip olaylarla karşılaşmanı sağlayabilir. Bugün muhabbetten çekinmemelisin.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün arkadaşlıklarınıza ve hayallerinize her zamankinden daha fazla bağlısınız. Kendinizi baskı altında hissetmenize neden olan insanlardan ve durumlardan uzaklaşmak konusunda daha kararlı hissediyorsunuz. Yine de bugün erkenden kendinizi engellenmiş veya bağlanmış hissedebilirsiniz ve iyileşmenize yardımcı olacak yaratıcı uğraşlara fazladan zaman ayırmak en iyisidir. Bu günlerde genellikle nazik ve etkili bir şekilde iletişim kurmaya odaklanıyorsunuz ve bu incelik bugün açıkça telaffuz ediliyor. Nitekim, yeterince saygı görmediğinizi düşünüyorsanız tartışma yaratmaktan korkmazsınız. Aslında seçimlerinizi savunma konusunda her zamankinden daha hızlısınız. Ayrıca bugün organize olmak konusunda da kendinizi iyi hissediyorsunuz ve ev, aile veyayaşamının iyileştirilmesinde küçük ama sağlam ilerlemeler olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla duygusal coşkular yaşayacaksınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygularınızı içe atabilir, çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Seyahat, eğitimde dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı son günlerde çok kırıcı davranmaya başladınız ve bunun farkında değilsiniz. Önümüzdeki günlerde bu durumu bir düşünün ve harekete geçin. İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durup, yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Burnunuzun dikine gitmeyin, biraz da sizi seven, tecrübeli dostlarınızı dinleyin. Siz ilgi gösterince size candan yardımcı ve destek olacaklar, daha kolay feraha çıkacaksınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>