Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişiklikler Gündemde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sizi memnun edebilecek gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeyi oluruna bırakmak yerine uğraş vermek istiyorsunuz. İlişkinizden yana yüzünüzün gülebileceği bir gündesiniz. Hata yapmayacak olmanız da önemli.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bilinçli ve kontrollü olmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Mücadele ettiğiniz sürece istediklerinize ulaşabileceksiniz.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya odaklanmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bildiğiniz gibi yetiştirmiş ve bunda başarılı olmuş olabilirsiniz. Ancak değişen zamanın değişen gereksinimlerine de ayak uydurmalısınız. Bugün kullandığınız cihazlar ve eşyalar konusunda bir yeniliğe gidebilir, bütçe planlaması yapabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcundaki insanlar içinalanında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Disiplinli ve kararlı tavırlarınız sayesinde hedeflerinize daha yakın olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız, problemleri daha kolay çözmenize yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel denge sağlamak da bugün önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Oğlak burcuysan, eşinin işindeki değişiklikler hayatınızda birtakım değişiklikleri beraberinde getirebilir. Bugün yardımseverliğin üstünde. Yönetici olarak çalışan Oğlak burcuysan, ekip arkadaşlarının birinin birtakım sorunlar yaşadığına şahitlik edebilirsin. Bu kişiye yardım etmek için elinden geleni yapıyorsun.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ne yaparsanız mutlu olacağınızı ve bu mutlulukla ne kadar iyi işler çıkaracağınızı kendinize sorun. Kariyerinizle ilgili farkında olmadığınız yeni düşünceleriniz, istekleriniz olabilir. Yeni haftaya yeni bir başlangıç yapmak adına sorumluluk ya da değişiklik talep edebilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay size kişisel konulara daha fazla odaklanma imkanı getiriyor. Aynı zamanda yeteneklerinizi ortaya koymak açısından da olumlu bir gündesiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sorumluluklar almanız gereken bu süreçte sizi fazladan sorumluluklar ile bunaltmaya çalışan, ya da kendi işlerini size yüklemeye çalışanarkadaşlarınız olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için güzel bir gün. Yeni projelere odaklanmak, hayatında değiştirmek istediğin konularda düşünmek ve daha iyi adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Hemhem de insan ilişkilerinde iyi olacaksın.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün yumuşak bir tempo size çok yakışıyor. Kendinize baskı yapmadan ihtiyaçlarınızı karşılamanın yaratıcı yollarını keşfetme konusunda iyi bir konumdasınız. Bugün iyileşmek, rahatlamak ve yenilenmek istiyorsunuz ancak aynı zamanda iletişim hatlarını açmak veya bir planı yeni bir seviyeye taşımak için de iyi durumdasınız. Bugün kendinize gelmeden önce üstesinden gelmeniz gereken bir miktar gerginlik olabilir ancak yavaş ve istikrarlı bir şekilde hareket ederseniz, hedeflerinize sizi gururlandıracak şekillerde ulaşma olasılığınız artar. Bugünlerde bunun gerçeğe ulaşmak mı yoksa fikrinizi ifade etmek mi anlamına geldiğini tartışmak konusunda genellikle hızlı olsanız da kişisel yaşamınızda da uyum yaratmaya kararlısınız. Ailenizde huzuru sağlamak veya evinizde güzel, rahat bir ortam yaratmak için büyük çaba sarf edeceksiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz ayrıca yakınlarınızla iletişim kurabilir, seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 30" R
Ay
Başak
15° 33' 05"
Merkür
Boğa
01° 54' 22"
Venüs
Boğa
21° 49' 40"
Mars
Koç
12° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 08"
Satürn
Balık
17° 53' 57"
Uranüs
Boğa
23° 19' 32"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 05"
Lilith
Başak
25° 12' 50"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>