Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Dengeli ve tutarlı olduğunuz takdirde sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki huzursuzluklarınızı ortadan kaldırmanın yollarını aramalı ve ona göre adımlar atmalısınız. İç dünyanızda var olan sorunları meslek hayatınıza yansıtmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Dengeli ve planlı olmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Fırsatları doğru anlamda değerlendirebildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekmekte. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ortamınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Özellikle parasal konular, satın alma ve gayrimenkul işlemlerini çözüme kavuşturmak gerekebilir. Gereksiz bir ısrarın içinde olup olmadığınızı tespit etmeli, hem kendinize hem de aile üyelerinize önceliklerinizi hatırlatmalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcunun bugün ilişkilerinde daha dengeli ve adil olmak için çaba göstereceği bir gün olabilir. Karşınızdakilerle iletişiminizi olumlu ve anlayışlı tutmaya çalışın. Özellikleortaklıkları veya partnerliklerde ortak bir çözüm bulabilirsiniz. Bugün kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeye özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atacağın her adımı planlamak seni rahatlatıyor. Neleri yapıp neleri yapamayacağını çok iyi bildiğin bir döngüdesin! Kendini zamanla keşfediyorsun. Sırları olan Terazi burcuysan, birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bu yüzleşmelerde her şey gün yüzüne çıkacak. Gün içinde daha fazla su içmeye özen göstereceksin.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar özenli olsanız da bazı eksiklerinizin olduğunu düşünebilir ve üzülebilirsiniz. Kendinizi başkalarının hayatına göre yetiştirmeyi bırakıp ihtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Aynılaşmak herkes gibi sizin de kendi içinizde kaybolmanıza neden olabilir; kendiniz olun.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler toprak ve ailevi konular bugün sizi daha fazla çaba içinde tutabilir. Gelecek yönünde ciddi konular üzerinde durabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevme eylemi içerisinde kaldığınız sürece herkesten ve evrenden karşılık göreceksiniz. Kırgın olduğunuz kişilerle görüşüp barışmaya niyet ederseniz huzura ereceksiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biten birçok şey senin hızını kesebilir. Sen bazı şeyleri hızlıca halletmek ve yoluna koymak isterken beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsin. Bugün karşına çıkan mevzularla savaşmamalı ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün erken saatlerde bazı tümsekler veya engeller olsa bile sadece kendinizi değil başkalarını da pekâlâ ayağa kaldırabilirsiniz. Kendinizi ifade etmenin kurmanın yaratıcı yollarını keşfedebilirsiniz ancak bu noktaya gelmeden önce bir miktar bunalmışlık hissi ile uğraşmanız gerekebilir. Bu günlerde öncelikle barışı korumak ve kişisel yaşamınızda ve yakın ilişkilerinizde uyumu teşvik etmekle ilgileniyorsunuz ancak konu pratik işleri halletmeye geldiğinde çok hırslınız ve eğer işleri bu halletmeniz anlamına geliyorsa bazı karışıklıklar yaratmaktan korkmuyorsunuz. Geleceğe dair daha büyük bir hırsa sahipsiniz ve anlık tatmin arayışı yerine uzun vadeli düşünüyorsunuz.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa, karar almak için hızlı hareket etmeyin.. Yakın çevrenizi testten geçirirken, çevrenize odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Hazırlıklı olun..

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir ve partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden memnun değilsiniz! Sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf edin. Birden fazlateklifi almanız mümkün. Mevcut yeteneklerinizin ötesinde, sizden daha çok bilgi isteyen teklifi tercih etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>