Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygusal İniş Çıkışlar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Biraz daha anlaşılabilir olmaya çalışmalısınız. Mümkün olanlara yöneldiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Koşullar değişiklik gösterecek olsa da ayak uydurmanın yollarını aramalısınız. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Çabalarınızın karşılığını alabilecek ve ona göre adımlar atacaksınız. Mümkün olanlara yönelmeniz gereken bir gün. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda aceleci davranmamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız var. Elinize geçen fırsatları da mutlaka daha dengeli değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ciddi ve hayati meseleleri konuşmaktan kaçmamalısınız. Özellikle kazanç noktasında önemli sorumluluklar kapınıza dayanmışsa şansınızı kötüye kullanmamalısınız. Yeni hafta ve yeni bir ay öncesinde, mali planlarınızın yolunda ilerlemesi için bu sorumluluğu almanız gerekecektir.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Yay burcunun enerjisi yüksek olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli ve kararlı olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanlara ilham verebilirsiniz. Ancak, sabırsızlık ve aceleci olmaktan kaçınmanız önemli olabilir. Özellikleveya sosyal ilişkilerinizde sakin ve dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Alacağınız kararları dikkatle değerlendirmek ve gerektiğinde esnek olmak başarınızı artırabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya geliyorsun. Bazı arkadaşlarının sana karşı olan tavırlarından rahatsız olabilirsin. Duygusal olarak kendi kötü hissettiğin bir günden geçiyorsun. Evde kalıp kafanı dinlemek isteyeceksin. Ailenin zor zamanlarda yanında olması seni mutlu ediyor.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yola beraber çıktığınız insanların eksildiğini görebilirsiniz. Fiziksel olarak yanınızda olsalar bile artık aynı düşüncede olmamaları da bir yol ayrılığı için yeterli bir sebeptir. Oyalanmanıza mahal vermemeli, kendi yolunuzu çizmek konusunda bir adım atmalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular ve harcamalar üzerinde daha gerçekçi adımlar atabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bazı fırsat kapılarını cesaret ile karşıladığınız taktirde mesleki anlamda başarıya gideceksiniz. Sizi sakinleştirecek her türlü aktiviteye katılmaya gönüllü olabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir mevzudan dolayı bir tartışmaya gireceksen eğer bütün doğruları bildiğinden emin olmalısın. Senden saklanan veya tam olarak ifade edilmeyen yarım bilgiler ile bir tartışmaya girmemelisin bugün.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bu günlerde insanlarla barışı ve uyumu teşvik etmeye niyetlisiniz ancak iyileştirmeler ve değişiklikler yapma konusunda kendinizi motive ettiğiniz için ev hayatınız biraz daha endişe verici veya gergin olabilir. Bu nedenle, bugünlerde hayatınızdaki farklı insanlara oldukça farklı görünebilirsiniz. Bu özgün olmamakla ilgili değil; hayatınızın çeşitli alanlarında farklı hedeflere ve yaklaşımlara sahip olmakla ilgilidir. Nitekim bu günlerde duygusal bir tazelenme arayışındasınız. Sabah, yönetilmesi gereken karışık sinyaller nedeniyle biraz çelişkili olabilir ancak günün ilerleyen saatleri daha sakin geçiyor.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. . Cazibeniz dikkat çekiyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün fiziksel değişim, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde kalıcı güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi bugünlerde çok incitiyorsunuz, hem de onunla ilgisi olmayan nedenlerle. İş ve diğer bazı kişisel sorunlarınızdan onu sorumlu tutar gibisiniz! Beklenmedik bazı gelişmeler işinizde kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir ama başarı sağlamak için sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Para konusunda talih yanınızda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız, karlı çıkarsınız. Gerginlikten kaynaklanan baş ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 52" R
Ay
Başak
14° 24' 10"
Merkür
Boğa
01° 46' 46"
Venüs
Boğa
21° 42' 30"
Mars
Koç
12° 37' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 45"
Satürn
Balık
17° 53' 33"
Uranüs
Boğa
23° 19' 12"
Neptün
Balık
29° 21' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 47"
Lilith
Başak
25° 12' 11"
True Node
Koç
14° 53' 49"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>