Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da ilişkinize net olarak aktarmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ve sıkıntıları çözümlemeniz gerekiyor.

İşlerinizi kısa zaman içerisinde halletmek ve günün geri kalanında rahat hareket etmek isteyeceksiniz. Zorunluluklarınızı bir kenara bırakmalı ve odaklanmanın yollarını aramalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen finansal gücü doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda şanslı ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Çabalarınızla yeni fırsatlar yaratabilir, işinizi büyütebilir ve mesleki açıdan ilerleyebilirsiniz. Dengeyi korumaya özen gösterin, stres ve öfkeyi kontrol altında tutun.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan oldukça hassas olabilirsiniz. İçsel dengenizi korumak için kendinize zaman ayırmalı, duygusal dalgalanmaları dengelemek için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İletişimde bulunduğunuz kişilerle anlayışlı ve nazik olmanız, olası anlaşmazlıkları önlemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca,veya eğitim hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, kendinizi geliştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Bugün duygularınıza ve iç sesinize güvenerek hareket etmek size iyi gelecektir.

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yetersiz hissettiğin konuların üstüne daha çok gideceksin. Bu konular üzerine özel bir eğitim alabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç burcuysan, eşinle birlikte uzman bir doktorun desteğini almak isteyebilirsiniz. İş görüşmesine gideceksen ailenin desteği senin için büyük önem taşıyacak.

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev dekorasyonuyla ilgili eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Fiziksel yenilenme kadar duygusal açıdan da bunu yapmanız gerekebilir. Hissettiklerinizi gizlemeyin; ailenizin ihtiyaç duyduğu ya da rahatsız olduğu konularla ilgilenmelisiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakini algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizle ilgili konularda yoğun baskı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda zafer elde edebilirsiniz ve bu durum sizi çok mutlu edebilir, bir süredir beklediğiniz bazı haberler gelerek sizi rahatlatabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biten birçok şey senin hızını kesebilir. Sen bazı şeyleri hızlıca halletmek ve yoluna koymak isterken beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsin. Bugün karşına çıkan mevzularla savaşmamalı ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün başkalarından fikir ve ilham alma ihtiyacınızı yavaşça harekete geçiriyor. Kim olduğunuzu ifade etme konusunda kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan insanlara ve durumlara yöneliyorsunuz. Yeteneklerinizden veya uzmanlığınızdan bazılarını başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Zevkleriniz yeni, farklı ve ilericidir. Dostane ilişkiler kurulur veya güçlenir. Aşk ilişkilerinizde özellikle eşitlik ve pozitif enerjiye odaklanıyorsunuz. Arkadaşlar daha destekleyicidir veya fırsatlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Bugün insan odaklısınız; geri bildirim ve etkileşim arıyorsunuz.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evlilik, ortaklık gibi yakın ikili ilişkileriniz gündemde olabilir. Anlaşmazlıklar çıksa da orta yolu bulabileceğiniz bir gün. Hassasiyet gösterip alıngan tavırlar sergilemeniz işleri daha fazla zorlaştırabilir. Denge kurmak için daha profesyonel düşünmelisiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner, ortaklık, evlilik veya mahkemelerinizle ilgili beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bazı konuları tartışmalı ve onun isteklerine de önem vermelisiniz. Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular sonradan sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 17" R
Ay
Başak
15° 18' 19"
Merkür
Boğa
01° 52' 44"
Venüs
Boğa
21° 48' 08"
Mars
Koç
12° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 50"
Satürn
Balık
17° 53' 52"
Uranüs
Boğa
23° 19' 28"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 01"
Lilith
Başak
25° 12' 41"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>