Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Haziran’da gerçekleşecek Yay dolunayıhayatınızda yeni bir dönemin kapısını aralayabilir. Miadı olan her şeyin yerine yenisini koymak isteyebilirsiniz. Size bu kararı aldıracak bazı tatsız gelişmelerle karşılaşabilir ya da görevinizin bittiğini düşünebilirsiniz. Olaylara geniş bir bakış açısıyla yaklaşırken bunu yapmanıza engel olan, yeterliliğinizi sorgulatan işler yerine yeni sorumluluklara hazırlanabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı vedüzeninizi değiştirecek teklifler, haberler gündeminize gelebilir. Enerjinizi nerede kullanmanız gerektiğini daha iyi anlıyorsunuz.

Merkür ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesi size yeni planlar yaptırabilir. Aklınızda olmayan, risk gördüğünüz ya da tecrübe etmediğiniz fikirlere karşı direnç göstermek yerine şansınızı denemelisiniz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler, gireceğiniz diyaloglar size bazı sürprizler yaşatabilir. Güvenmediğiniz kişilerle düşüncelerinizi paylaşmakta tereddüt edebilirsiniz.

Venüs’ün Aslan burcunda hareket edecek olması gündelik hayatınızı daha iyi koşullara taşıyabilir. Hem çalışma ortamınızda hem işinizde yeni ve iyi olanı tercih edebilirsiniz. Kendinize ve sorumluluklarınıza karşı daha duyarlı olabilir, zamanı sadeceiçin değil dinlenmek için de kullanmayı öğrenebilirsiniz. Her şeyin en iyisini yapabilmek gafletine düşmediğinizde sağlığınızı ve dikkatinizi riske atmamış olacaksınız. Kendinizin en iyi versiyonu için emek verebilir, beslenme ve uyku düzeninizde bir ayarlama yapabilirsiniz. Maddi açıdan size iyi gelecek bazı teklifler ya da zaman haberleri gündeme gelebilir.

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle ailenizle sıkça ve keyif vakit geçireceğiniz bir dönemi başlatabilir. Birbirinize zaman ayırmak, paylaşımlarda bulunmak, fikirleriniz üzerine konuşmak herkese iyi gelecektir. İyi bir zemin oluşturduğunuzda fikir ayrılıkları ya da anlaşmazlıkların önüne geçmeniz de kolaylaşabilir. Ev işleri, düzenleme, tadilat ve alım satım gibi konular gündeminize gelebilir, hızlı kararlar alabilirsiniz.

Plüton’un Oğlak burcunda geri hareketine devam etmesiyle beraber sosyal çevrelere dahil olmak, fikirleriniz üzerine çalışmak ve destekler istemekle ilgili sorunlarınızı çözebilirsiniz. Sizin için zor olduğunu düşünseniz de zoru başarmanız gerektiğini anlıyorsunuz. Topluluk önünde konuşma, işbirlikleri yapma ve görüşmelere katılma gibi durumlarda eksiklerinizi fark edip kapatabilirsiniz. Özellikle mali kayıplarınızı yerine koyacak işlere zaman ayırabilir ya da bununla ilgili mevcut işleriniz varsa buradan hata payını ortadan kaldıracak eğitimler alabilirsiniz.

Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcunda hareket edecek olmasıyla meşguliyetleriniz ve keyif aldığınız alanlara daha çok yönelebilirsiniz. Duygusal olarak sizi tatmin eden her şeye açık olabilirsiniz. Bu durum bir ayrım yapmanızı da gerektirebilir. Geçici etkiler, geçici hevesler yüzünden acı hissettiğiniz konuları hatırlamalı ve bunları hayatınıza bir daha dahil etmemelisiniz. Yeniden başladığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmasına izin vermemelisiniz. Bu döngüyü kırabilmek için ideal bir zamandasınız. Enerjinizin değişmesi duygusal konularda daha iyi kararlar almanızı sağlayabilir. Aşk hayatınızı hareketlendirecek, güvenmekle ilgil tereddütlerinizi ortadan kaldıracak gelişmeler hayatınıza dahil olabilir. Eski ilişkilerden ziyade eskiden alınan derslerle yeni adımlar atmak sizin için daha olumlu etkiler taşıyabilir. Gülün ve bunu koruyabildiğiniz insanlara, ortamlara tutunun.

Merkür’ün Yengeç burcunda ilerlemesi problemlerin çözümü kadar yeni gündemleri de beraberinde getirebilir. Eskiden kopmak, sevdiğiniz yerlerden uzaklaşmak ya da insanları terk etmek sizi endişelendirebilir. Ancak yeni bir sınır ve bakış açısı belirlemek için önemli bir zamandasınız, bunu kullanmanız sizin mutluluğunuzu daha üst seviyeye çıkarabilir. Anılara sahip çıktığınız kadar yeni anılar biriktirmek için içinizdeki heyecana kulak vermelisiniz. Çocuk sahibi olmak, hayallerinize yatırım yapmak ve bu konuyu fiziksel durumlara taşımak için destekleniyorunuz. El becerileriniz, hissiyatınızın yüksek olmasıyla birleştiğinde hem mutlu olacağınız hem de kazanç elde edeceğiniz bir girişim ortaya çıkarabilir. Zihninizi bu yönde çalıştırmak, neyle ve ne şekilde mutlu olduğunuzu size bir kez daha gösterebilir.

Motivasyon Sözü: “Gerçek şu ki, değişebiliriz. Kendimizi değiştirebiliriz. Fikirlerimizi değiştirebiliriz. Kalplerimizi değişti

Haziran 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>