Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, burcunuzdaki Jüpiter’in 4 Eylül itibariyle geri hareketine başlaması kendinizle verdiğiniz mücadelede size destek çıkabilir. Yaşadıklarınızın bir karşılığı olarak daha mutlu ve zinde hissetmek isteyebilirsiniz. Hangi sürecin size kattığınız ya da katacağını daha iyi anlayabilirsiniz. Uzun vadeli olmasını istediğiniz konuların ve tarzların altyapısının eksiklerini görebilirsiniz. Yeni bakış açıları kazanmak isteyebilir, hazırlıklarınızı bu yönde yapabilirsiniz. Fiziksel değişimlerinizin sonuçlarını düşünebilirsiniz. Kilo kontrolü, spor ve hareketli bir yaşamın gerekliliğini görebilir ve bu konuda profesyonel destek alabilirsiniz. Neyi hedeflediğinizi ve bu konuda neyi değerlendirip değerlendirmenizi tahlil etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu iletişim becerileriniz ve bunların duygusal hayatınıza olan etkilerini gösterebilir. Aklınıza daha önce gelmeyen konularla ilgilenmek, yarım bıraktığınız ya da bir sebepten devamını getiremediğiniz işlere zaman ayırmak, yatırım ya da toprakla ilgili alanları araştırmak adına iyi bir süreç olabilir. Bir karara varmadan önce neleri düşünmeniz, neleri elemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Bu da elinizi güçlendirecektir. Gönül meselelerinde bazı geçmiş konuların açılması söz konusu olabilir, eleştirilerinizin dozunu iyi ayarlamalısınız.

Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özel yaşantınız ve ilgi alanlarınız noktasında şansınızı yükseltebilir. Beklentilerinizin, kontrolünüzün dışında gelişen durumlara aşırı tepki göstermediğinizde ve bununla ilgilenmeye başladığınızda kazanan siz olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, medeni durumunuzla ilgili değişiklik yapma fikirleri, bir çalışmayı ve fikri hayata geçirmek, kazanç ya da çevre elde edebileceğiniz ortamlar oluşturmak önemli gündem maddelerinizden olabilir. Gelir gider dengenizi koruduğunuzda, hem çalışmalara hem de keyfi harcamalara ayırdığınız bütçede kontrollü ilerlediğinizde bir riskle karşılaşmayacaksınız. Gecikmeli bir tatil planını yeniden devreye sokabilir, çevrenizden davetler alabilir, ailenizle ya da uzun süre bir arada vakit geçirdiğiniz kişilerle görüşmeler planlayabilirsiniz. İnsanlarla bu kadar iç içe iken yeni tanışmalar ve heyecanlar da kapınızı çalacaktır. Duygusal konularda karar vermek için zamana ihtiyacınız olabilir. Ancak bu zamanı ne ile ve nasıl geçirdiğiniz de önemli olacaktır. Nelerin üzerinde durduğunuz, neleri dert edindiğiniz ve beklediğiniz konusunda net ve açık ifadeler kullanmalısınız. Önünüzün her konuda açık olması yeterli değildir, bu açıklığı nasıl değerlendirdiğiniz her şeyin belirleyicidir.

Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcunda seyredecek olmasıyla kendinize ve işinize göstereceğiniz özen artış gösterebilir. Hareketli ve uzun listelerle günlerinizi geçirebilirsiniz. Ilımlı tavırlarınız vebitiriciliğiniz dikkatlerden kaçmayabilir. Bunun çalışma koşullarınızın ve haklarınızın iyileştirilmesi gibi sonuçları olabilir. Ancak aynı zamanda gereğinden fazlayükü almadığınıza, başkalarına ait sorumlulukları yüklenmediğinize emin olmalısınız. Zira anlaşmazlık yaşamamak ve dengeleri koruyabilmek adına kendinize bu tarz misyonlar edinmeye açık olabilirsiniz. Tam da burada, dengenin gerçekte ne olduğunu fark etmelisiniz. Günlük hayatınızdaki basit gibi görünen olayların, sağlığınızı ve psikolojinizi nasıl etkilediğini görmek size önemli kararlar aldırabilir. Üretken, yazılı ve sanatsal işlerde başarılı, kazançlı bir dönem geçirebilirsiniz. Bundan en yüksek faydayı sağlayabilmek adına potansiyelinizden ve yeteneklerinizden vazgeçmeden hareket etmelisiniz. Sağlığınız ve fiziksel görüntünüz konusunda değişikliklere gidebilir, daha iyi bir beslenme planı yapabilir, estetik ve kişisel bakım işlerine ağırlık verebilirsiniz. Hem fiziksel olarak hem de tutumlarınızla dikkat çekecek olmak özellikleortamınızda ya da günlük rutinlerinizi devam ettirdiğiniz alanlarda duygusal etkileşimleri beraberinde getirebilir.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çevrenizde olup bitenlere inat kendiniz için bir şeyler yapma gayretinde ve isteğinde olabilirsiniz. Bunu yoğun bir şekilde hissetmek kadar hissetmenin ötesine de geçebileceğinizi, geçmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Huzurunuzun bozulduğu, ilişkilerin ve olayların arka yüzünün ortaya çıktığı durumlar karşısında sizden beklenilmeyeni yapmanız gerekebilir. Bireysel alanlarınıza siz sahip çıkmaz ve emek vermezseniz, bunu kimsenin yapmayacağını kabul ettiğinizde hem günlük hayatınızda hem de özel hayatınızda bazı sonuçları almanız kolaylaşacaktır. Sorun yaşadığınız kişiler, yaşadığınız haksızlıklar, sizde öfke uyandıran duyguların çabalarınıza gölge düşürmemesi için artık yolları ve yönleri ayırıyorsunuz. Kendinizi farklı kulvarlara taşımak, bunun alt yapısını oluşturmak için gereken tüm koşulları öğrenebilir ve bunlar için çalışabilirsiniz. Kendinize çalışmak ve zihninize göre hareket etmek için müsaade etmelisiniz. Bulunduğunuz yerden kısa süreli de olsa uzaklaşmak, yalnız vakit geçirmek bu noktada yardımcı olabilir. Hayatta her şeyi tek başınıza deneyimlemekten ziyade deneyimlerinden faydalanacağınız insanlarla bir araya gelmek size zaman ve fırsat kazandırır. Denenmemişi deneyebilir, mevcut durumu iyileştirecek yeni ve farklı çözümler üzerine düşünebilirsiniz. Kemik sağlığınız, yüzünüzle ilgili estetik ya da bakım işlemlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Takviyeleri alırken ihtiyaçlarınızı öncelikli hale getirmeli, uzman kontrolünde ilerlemelisiniz. İçeriyi inşa etmenin dışarıyı da şekillendireceğini unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Zihin açık olana kadar, kalp kapalı kalır. Açık zihin, açık kalbin anahtarıdır.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>