İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 5 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile siz de yönünüzü ikili ilişkilere ve hayatın keyifli yanlarına çevirebilirsiniz. Sizi sıkan, fazladan uğraştıran ve duygulardan uzaklaştıran konuların etkileri azalıyor. Sevgi ve huzur ihtiyacınızın olduğunu fark etmek kadar bunlara emek vermenin de önemli olduğu bir dönemdesiniz. Bu da yeni keşifleri, deneyimleri, konuları ve mekanları beraberinde getirebilir. Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir, birilerinin yaşantısından ilham alabilir ya da fikir alışverişleriyle kendi iç huzurunuz adına farkındalıklar yakalayabilirsiniz. İlgilendiğiniz alanların önde gelen isimlerini takip etmek, bir sosyal ağ ya da çevreye dahil olmak işinize yarayabilir. Yazı yazma, düzenleme, el becerileri gibi konularda danışmanlık ya da eğitim almak size fayda sağlayabilir. Kendinizi geliştirebildiğiniz kadar ilgiyi üzerinizde tutabilirsiniz. Sadece bu bilgi bile sizi pek çok adımı atmak için cesaretlendirmeye yetecektir.

Çocuklarınızla vakit geçirmek, çocuk sahibi olmakla ilgili düşüncelerinizi değerlendirmek, başka insanların çocuklarının faydalanacağı organizasyonlar düzenlemek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızın gidişatına yön vermek, bir karara varmak adına iyi bir dönem olabilir. Ne hissettiğinizi ve neyi sürdürmek istediğinizi objektif bir şekilde belirlediğinizde bunun ne kadar kolay olacağını da görebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Hayatı ıskalamamak böyle mümkün olacaktır.

Venüs'ün 9 Ekim'de Başak burcunda seyrine başlamasıyla aile ortamınızdaki konular ve işler mercek altına alınabilir. Bir süredir istediğiniz düzenlemeleri yapmak için fırsat bulabilir, bunun maddi boyutuyla ilgilenebilir, fazla eşyalarınızı ya da artık size hitap etmeyen parçaları eleyebilirsiniz. Hayatınıza sadeleşmenin ve arınmanın hakim olmasını isteyebilirsiniz. İç huzurunuzu bu şekilde yaşayacağınıza dair hisleriniz sizi doğru yönlendirecektir. Evden çalışacağınız işler yapabilir, mevcut işlerinizi yürüteceğiniz yeni alanlar ya da çalışma sistemleri kurabilirsiniz. Bu revizeyi, aile içi ilişkilerinizde de uygulayabilirsiniz. Gündeminizi meşgul eden konuları kapatabilir, belirsizlik oluşturan durumları sonlandırabilir. Özellikle taşınma, evlilik, alım satım gibi konularda nihai karara varabilirsiniz. Yoğun geçecek gibi görünse de yaşadığınız yeri güzelleştirmenin hayatınıza olumlu katkılarıyla karşılaşacağınız bir süreçtesiniz.

Oğlak burcundaki Plüton'un 11 Ekim'de geri hareketini sonlandırmasıyla maddi kaygılarınız da son bulabilir. Yapmak istediğiniz işleri gündeme getirebilir, aile/eş desteklerinizi alabilir ve hayatınıza yeni bir gündem katabilirsiniz. Korkmakla, es geçmekle elinize hiçbir şeyin geçmediğine şahit oldunuz bundan ders çıkarın ve zamanınızı daha aktif, daha sonuç odaklı hamlelere ayırın.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişibitirici yönünüzü parlatabilir. Enerjiniz ve dikkatiniz daha yüksek olacaktır. Bunu iyi yönde kullanın ve sorumluluklarınızı tamamlamaya başlayın. Yeterince dinlendiğiniz, kendinizi toparladığınız bir dönemin ardından artık hayatınızı hep iyi bir seviyede tutmak için çaba göstermelisiniz. Yeni işler alabilir, sorumluluk ve yetki alanlarınızı genişletebilir, uzun mesailer yapabilirsiniz. Bunların maddi getirilerini alacağınızı ve kendinizi ispat edeceğinizi bilmek sizi motive edebilir. Ancak bedensel motivasyonunuzu da korumak için riskli hamlelerden, ani hareketlerden ve aşırı kaygıdan, stresten uzak durmalısınız.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile duygusal konularda şansınız ve yolunuz açılıyor. Hayattan keyif alacağınız zamanları ve konuları arttırabilirsiniz. Daha önce yapmadığınız, konuşmadığınız gündemleriniz olabilir. Bunlara açık olun. Size neyin iyi geldiği noktasında yeni keşifler yapabilirsiniz. Öne çıkacağınız, kendinizi sergileyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Keyfini çıkarın ve süreklilik sağlamanın yollarını arayın. Aşk hayatınız, evliliğiniz ve çocuklarınızla ilgili konularda iyileştirici gelişmeler olabilir. Yaşantınızın gidişatını etkileyecek kararlar alabilirsiniz.

20 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Güneş ile Terazi burcundaki kavuşumu becerilerinizi işlemek ve hayatınızı güzelleştirmek adına bazı fırsatları önünüze getirebilir. Nasıl yapacağınızı, ilerleyeceğinizi bilmediğiniz durumları aşıyorsunuz. Kendinize güvenin, hislerinize ve yeteneklerinize sahip çıkın. Bu sayede kendinizden söz ettirebilirsiniz. Emin olduğunuz her kararın arkanızda duracağını bilin. İç rahatlığınızın olduğu alanlarda mutlu olabileceksiniz. Bugünden itibaren seçimlerinizi yaparken yeni kriterler belirleyebilirsiniz. Duygusal konularda şanslı etkiler altındasınız.

Merkür'ün 22 Ekim'de Akrep burcuna geçecek olmasıyla ev vedüzeninizi gözden geçirebilirsiniz. Sizi rahatsız eden, odaklanmanıza engel olan konuları inceleyebilirsiniz. Buna sağlık sorunlarınız ve fiziksel ihtiyaçlarınız da dahildir. Netliğe, dürüstlüğe ve bunun getirilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamınızdaki sorunların çözümü bu ihtiyacınızı büyük oranda karşılayabilir. Yoğun ve stresli bir süreçten geçtiğinizi düşünebilir, öfke duygusunu her zamankinden fazla hissedebilirsiniz. Bunun size bir getirisinin olmayacağını unutmayın ve kullandığınız ifadeleri dikkatle seçin. Haklıyken haksız duruma düşmemek için buna önem vermelisiniz.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi gündelik yaşantınızı yeni rutinlere ulaştırabilir. Çalışmıyorsanızimkanlarıyla karşılaşabilir ve bunları değerlendirebilir, mevcut bir işiniz varsa bunu geliştirecek konulara eğilebilirsiniz. Her halukarda güzel fırsatlarla karşılaşacağınız için bunları incelemeye değer bulup zaman ayırmalısınız. Zamanınızı doğru yönetmek, hemhem ev sorumluluklarınızla ilgilenmek, sağlığınıza ve bedeninize özen göstermek gibi konularla haşır neşir olabilirsiniz. Kendiniz için en iyisinin ne olduğuyla yüzleşmekten çekinmeyin. Bazı alışkanlıklara son vermeniz gerekiyorsa buna direnmeyin, özellikle beslenme konusunda daha dikkatle hareket etmeniz önemli olacaktır.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, gizli saklı konulara olan bakış açınızı değiştirebilir. Daha önce yaşadıklarınızdan çıkardığınız dersleri uygulama noktasındaki karneniz de görebilirsiniz. Sınıfı geçmek önemli bir hedef olsa da, ezbere değil anlayarak derslerinize ilgi gösterdiğinizden emin olun. Yeni mesafelerin, yeni alışkanlıkların etkisi altındayken nasıl kararlar aldığınızı görebilirsiniz. Pişman olmayı, denemekten vazgeçmeyi düşünmeyin. Bugün, bu evreye kadar taşıyabildiğiniz her şeyin karşılığını alabilirsiniz. Açığa çıkan şey sizin potansiyelinizden daha güçlü olmadıkça hiçbir olumsuzluktan korkmadığınızı fark edeceksiniz.

Merkür ve Mars'ın 29 Ekim'de Akrep burcunda kavuşmasıyla empati yeteneğinizi kullanmanın önemini fark edebilirsiniz. Bir hamle yapmadan önce düşünmenin, bunlar arasında uyum sağlamanın sizi rahatlattığını görebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı iyileştirmek için emeklerinizin sergilenmesi beklenebilir. Bu beklentiyi karşılayacağınız etkiler altındasınız. Sadece şansın değil becerinin de sizden yana olmasını iyi değerlendirin. Kaza ve ani hareketlerden doğabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Hiçbir şey, küçük düşünmek kadar başarıyı sınırlayamaz ve hiçbir şey, serbest bırakılmış bir hayal gücü kadar olanakları genişletemez.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 12' 23" R
Ay
Başak
20° 38' 03"
Merkür
Boğa
02° 28' 19"
Venüs
Boğa
22° 21' 27"
Mars
Koç
13° 01' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 13"
Satürn
Balık
17° 55' 41"
Uranüs
Boğa
23° 21' 02"
Neptün
Balık
29° 22' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 23"
Lilith
Başak
25° 15' 42"
True Node
Koç
14° 54' 38"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>