Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Ağustos'un ilk gününde burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile tüm ay boyunca yaşayacaklarınıza yön verebilir, kaybettiğiniz yönleri yeniden bulabilirsiniz. Kalbinizin, zihninizin ve çevrenizin mesajlarına daha açık olmalısınız. İhmal, erteleme ve beklemenin yerini özgüveninize ve birikimlerinize bırakmalısınız. Aldığınız bazı kararların hayatınızın gidişatına ne yönde etki ettiğini gördüğünüzde müdahale gerektiren durumları es geçmemenizde fayda var. Hayattan beklentilerinizle ilgilenmeli, çalışmalı ve yaşamalısınız. Bedensel ve psikolojik bazı değişikliklere açıksınız. Bu süreç sizin için yorucu görünebilir ve bu yüzden öfkeli, gergin hissedebilirsiniz. Enerjinizi kendinize yöneltmek söz konusu olduğunda acımasız özeleştiriler yapmak yerine yeniden yapılandırmaya gitmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Dirençlisiniz ve bunu korumalısınız.

2 Ağustos’ta Merkür ve yönetici gezegeniniz Satürn'ün karşı karşıya duruşu ekonomik konularda sizi kıskaca alabilir. Harcamalarınızda öncelik sıralaması yapmanız bu süreci en az zararla yönetmenizi sağlayabilir. Borçlanma vealma gibi durumlar söz konusu olduğunda imkanlarınız doğrultusunda hareket etmeye, garantici bir tutum sergilemeye özen göstermelisiniz. Bu sayede yanılma ve gecikmelerden kaynaklanan sorunları önleyebilirsiniz. Ne emekler vererek bir şeyler kurduğunuzu unutmadan adım atın.

13 Ağustos’ta Güneş ve retrolayan Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumu bazı ilişkileri ve bunların gidişatını değiştirebilir. Kendinizi değerli hissetmek, sevginizi göstermek sizin önceliğiniz olabilir. Bunları nasıl yansıttığınız ve karşınızdaki insanın sizden beklentileri konusunda bazı noktaları netleştirmelisiniz. Sorunları çözmek için iyi bir dönemdeyken sorunları daha çok gündemde de tutabilirsiniz. Burada asıl konu, sizin hangisini istediğinizi anlamak olacaktır. Seçimleriniz ve tutumlarınızla bunu netleştirebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin ve işlerin gündeme gelmesiyle ilgilenebilir, eski arkadaşlarınızla görüşebilir ve bazı fikirleri yenileyebilirsiniz. Ekonomik işbirlikleri konusunda aceleci olmamanızda fayda var.

16 Ağustos'ta Aslan burcundaki yeni ay size yeni ilişkiler ve ortaklıklar getirebilir. Duygularınızı daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özgüven zedelenmesi yaşamanıza neden olan ve toksikleşen ilişkileri sonlandırmak, başlangıçların önünü açacaktır. Kendinizde bu cesareti bulabilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkiler noktasında şanslısınız, hem sizin adımlarınız hem de çevrenizin ilgisi sizi motive edecektir. Evlilik, ortaklık ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Var olan ilişkilerdeki sorunların çözümü konusunda siz inisiyatif alabilir ya da çözümü başlatan kişi olabilirsiniz. Tutumlarınızdan hoşlanmayan ya da farklı konulardan dolayı sorun yaşadığınız sosyal arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi güncelleyebilirsiniz. İyi niyetinizden ve cömertliğinizden dolayı takdir toplayabilirsiniz. Bu durumu suistimal etmeye çalışanları ayrıştıracağınız için daha temiz ve keyifli bir sayfa açabilirsiniz. Kazancınızı etkileyecekgirişimleri, yatırım fikirleriyle ilgilenebilir, sahip olduğunuz bazı şeyleri yenileyebilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcunda ilerlemeye başlamasıyla sorunlar ve çözümlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Her bir sorun beraberinde bir çözümü ve sizin için iyi bir sonucu getirecektir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde her şey yerli yerine oturacaktır. Psikolojik, ekonomik ve fiziksel açıdan daha sağlıklı ve dingin olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda şanslı etkiler altındasınız ancak şans kapınızı çalmak yerine sizin gelmenizi bekleyebilir. Özellikle parasal konularda gelirinizi arttıracak faaliyetler peşine düşebilir, mevcut işinizi geliştirebilir, elinizdeki imkanları daha kalıcı sonuçlara dönüştürebilirsiniz. Yolunuzun tıkandığını düşündüğünüzde buna neyin sebep olduğunu anlamanız kolaylaşacaktır. Endişe etmeyi bıraktığınızda, detayları sadece büyük resmi görmek için kullandığınızda her şey hızlanır. Aileniz, eşiniz ya da kendinizle ilgili bazı sağlık konuları, küçük cerrahi müdahaleler ya da riskli hastalıkların iyileşmesi gibi durumlar gündeminize gelebilir. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması ekonomik açıdan bazı tedbirler almanızı gerektirebilir. Harcamalarınızın bir düzeninin olmaması gelirlerinizi doğru yönetmenize engel olabilir. Borçlanma ve kredili işlemlere başvurmak yerine mevcut durumla idare etmeyi ya da çözüm bulmayı denemelisiniz. Riskli adımlar atmak yerine daha stabil işler üzerinde durmanızda fayda var. Ortaklı gelirler ya da aile destekleriyle ilgili konularda gecikmeler olabilir, bazı tahsilatların aksaması ya da aile içinde bazı sorunların doğması süreci yavaşlatabilir. Tartışmalara sebebiyet vermemeye, bir sorun çıktığında da nasıl çözüm üretmeniz gerektiğine odaklanmalısınız.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcundaki seyriyle beraber sosyal konularda daha etkin rol oynayabilirsiniz. Gönüllülük çalışmaları, hukuksal ve toplumsal platformlar ilginizi çekebilir. Vizyonunuzu ve tecrübelerinizi aktaracağınız bir yer bulduğunuzda geri adım atmamalısınız. Bir fırsat karşınıza çıktığında bunu değerlendirmek, düşünmek daha önemli ve belirleyicidir. Seyahat planları, yurtdışı bağlantılı ya da ortaklı işlerle ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı estetik bir düzleme taşımak isteyebilirsiniz. Samimi gelmeyen, size iyi hissettirmeyen ortamları terk etmek yeni ortamlar ve nedenler bulmanızı kolaylaştıracaktır.

29 Ağustos’ta Yönetici gezegeniniz Uranüs'ün Boğa burcunda geri harekete geçişi ile beraber siz de aile ve ev hayatınızla ilgili bazı gündemleri geri sarabilirsiniz. Maddi ve manevi rahatlığınızı önemseyebilir, buna gölge düşürecek ya da düşüren durumlara karşı önlemler alabilirsiniz. Fiziksel düzenlemeler yapmak isterken evinizin konumuna ve imkanlarınıza göre hareket etmelisiniz. Tam olarak ihtiyacınız olanı elde edemediğiniz noktada taşınma ve yer değişikliği işine sıcak bakmalısınız. Bu konu eğer askıdaysa artık gündeme getirerek netleştirmeniz faydalı olabilir. Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi iyileştirmek adına bazı defterleri açmanız gerekebilir. Bir inatlaşmaya girmek yerine herkesin huzurlu olacağı bir payda oluşturabilirsiniz.

31 Ağustos'ta Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ekonomik dengelerinizi yeniden düzenleyebilir. Hem zararlı ve sonuca bağlanmayan işleri bitirmek hem de bunların yerine daha gerçek ve iyi birimkanı oluşturmak adına iyi bir dönemdesiniz. Parasal konularda ve güven hususunda bir açıklık oluşmaması için dikkatli, gözü açık ve ne istediğinizden emin olmalısınız. İş görüşmelerine gitmek, bir hayali gerçeğe dönüştürecek araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Elinizdeki imkanları karlı yatırımlar haline getirmek için gerektiği noktada uzman desteği de alabilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamak, keyfinize bakmak üzere harcamalar yapabilirsiniz.

 

Motivasyon Sözü: “Tüm büyük düşünceler kalpten gelir.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 26" R
Ay
Başak
10° 00' 60"
Merkür
Boğa
01° 17' 59"
Venüs
Boğa
21° 15' 08"
Mars
Koç
12° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 30"
Satürn
Balık
17° 52' 03"
Uranüs
Boğa
23° 17' 55"
Neptün
Balık
29° 21' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 40"
Lilith
Başak
25° 09' 43"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:46

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>