Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Balık burcundaki Neptün'ün geri hareketigörüşmeleri ve haberleşme trafiğinize etki edebilir. Beklediğiniz gibi sonuçlanmayan durumlar söz konusu olduğunda öfkenize hakim olmalısınız. Yapmanız gerekenin buna neden olan durumları tespit ederek çözmek olduğunu unutmayın. Ticari konularda aldandığınız, yanlış yönlendirildiğiniz ya da bilerek adım attığınız noktaların geri dönüşleri size yeni bir yol haritası çizebilir. Bu da iletmek istediklerinizi daha iyi bir şekilde ifade etmenizi, çalıştırmanızı sağlayacaktır. Çevrenizin etkisi altında kaldığınızı kabul etmeniz gereken gelişmelerle karşılaşabilirsiniz, yakın çevrenizi kimlerden oluşturduğunuza önem vermelisiniz.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcunda bir araya gelmesiyle siz de bazı insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Hem duygusal hem de ticari konularda öne çıkacağınız bir dönem olabilir. Bunu söylemlerinizle, adımlarınızla ve çalışmalarınızla sağlayabilirsiniz. Dolayısıyla bundan geri durmamaya özen gösterin. Yeni anlaşmalar, ortaklık kararları gündeme gelebilir. Evlilik, ilişkiye yön vermek, problemli noktaları çözmek adına elinize geçen fırsatları değerlendirmenizde fayda var. Ancak iyi niyetli olmayan kişilerin manipülasyonu karşısında da dikkatli olmalısınız. Duygusal düşünmek her zaman yaptığınız bir şey olmasa da bu tuzağa hiçbir zaman düşmeyeceğinizin garantisinin olmadığını da unutmamalısınız.

Temmuz ayının sizin için en önemli konusu 3 Temmuz'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay olabilir. Yaptıklarınızın, seçimlerinizin yerinde sonuçlar verdiğini görebilirsiniz. Bu da kendinizi fiziksel ve mental olarak daha güçlü hissetmenize yardım edecektir. Hayatınızda önemli yol ayrımlarına ve ayrıştırmalara gidebilirsiniz. Kesin bir sonuç alamadığınız her şeyin netleştiğini fark edebilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlar karşısında gerçekçi ve mantıklı bir tutum sergilediğinizde yerinden oynayan taşların daha iyi oturmaya başladığını anlayacaksınız.

Mars'ın Başak burcunda hareket edecek olmasıyla kendinizi bilginizle ve donanımınızla gösterebilirsiniz. Kabuğunuzu yeniliyorsunuz. Bilginin gücüyle, aklı selim tutumların farkındalığıyla daha iyi işbirlikleri kurabilir, resmi işlerinizi zamanında ve iyi sonuçlarla tamamlayabilir, planlı olma halinizi geliştirebilirsiniz. Bunun ekmeğini yemek için acele etmediğinizde doğru anlaşılmanız da söylediklerinizin çevrenizi etkilemesi de kolaylaşacaktır. Bir iz bırakmak, kalıcı ve elle tutulur durumları gündeme getirmek istiyorsanız kararlarınızın buna hizmet etmesine önem vermelisiniz. Dolayısıyla karar mekanizmanızda ciddi bir düzenleme ve elemeye gidebilirsiniz. Arkadaşlıklarınız, insanlarla yakınlığınız ve işbirliklerinizi sınırlandırabilir, size sadece stres yükü getiren konuları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Yurtdışı ve seyahat planları gündeme gelebilir, pasaport ve vize işlemlerinize yer açabilirsiniz. Hayatınızı hangi değerler üzerine kurduğunuzu ya da kuracağınızı tespit etmek için ideal bir dönemdesiniz.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç-Terazi aksında ilerlemesi ve Yengeç burcunda bir yeni ayın gerçekleşmesi sizin için 2023 yılını gerçek manada başlatabilir. Ev hayatınız, bir evden beklentileriniz, yuva tanımınız tümüyle değişebilir. Burada kuralların değişmesi ve yeniden yazılmasına karşı göstereceğiniz tepkiler belirleyici olacaktır. Bazen kitapta yazdığı gibi hayatta yaşandığı gibi olması gereken durumlar doğabilir. Kendinizi bunlara hazırlamalısınız. Ev değişikliği, taşınma ve evlilik gibi hayatınızı tümüyle etkileyecek bir düzene girebilirsiniz. Bunlarkapsamında da kapınızı çalabilir. Zira kariyer noktasında da bazı alışkanlıklarınızı yok edebilir, yeni bir tarz geliştirebilirsiniz. İnsanlarla aranızdaki doğal mesafe,ilişkileri ve sosyal arkadaşlıklar noktasında kriterlerinizi güncellemeniz gerekebilir. Bazı şeyler canınızı sıktığında artık tepkinizi göstermeniz gerektiğini deneyimleyebilirsiniz. Gayrimenkul edinmek, bununla ilgili işler yapmak söz konusu olabilir. Öncü yanınızı ortaya çıkardığınızda hayatın sizden yana olduğunu görebileceksiniz. Yengeç burcundaki yeni ay da bu noktada destekçiniz olacaktır. Yol arkadaşlarınızı neye göre seçeceğinizi, nasıl bir düzlemde yer almanız gerektiğini daha net görebilirsiniz. Burada duygularınıza kulak vermeniz gereken durumlar da doğabilir. Duygusal ve ticari ortaklıklar adına şanslı bir dönemdesiniz. Kendinizi sıkışmış hissettiğiniz yer aslında önemli çıkış noktalarını da saklıyor olabilir, bakış açınızı bu yönde geliştirin.

Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine geçişi ile beraber ikili ilişkiler ve bunların maddi getirileri konusunu gündeme getirebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamak da hayatın bir parçasıdır. Bunu kabullendiğinizde süreç içerisinde karşılaşabileceğiniz olumsuz durumları daha iyi yönetebilirsiniz. Ekonomik beklentilerinizde aksaklıklar, işlerinizin durağanlaşması, beklenen ilgiyi görmemesi motivasyonunuzu etkileyebilir. Kendinizi bu noktada dolduruşa getirmemeli, çevrenize de baskı uygulamamalısınız. Bir kirazın pembe haliyle kırmızı hali arasındaki farkın her zaman belirleyici olabileceğini düşünün ve bu örneği hayatınızın her alanına taşıyın. Kalp sağlığı, tansiyon gibi konularda tedbir alabilir, beslenmenize ve hareketliliğinize özen gösterebilir. Elinizden geleni yapmak için gayret gösterdiğinizde, 23 Temmuz'da Güneş de Aslan burcuna geçerek size destek verebilir. Manevi olarak enerjinizi yükseltebilirsiniz. Kendinize yeni alternatifler bulabilirsiniz. Bu da belli bir yöndeki beklentilerinizin dışına çıkmanızı sağlayabilir. Ekiçin ön araştırmalar, görüşmeler, alacak verecek konularındaki eksiklerin giderilmesi için çalışmalar zamanınızı doldurabilir. Günün sonunda hiçbir şeyin bitmediğini, her zaman bir kapının açılabildiğini göreceksiniz. Ailenizin maddi ve manevi destekleri de bu süreçte rahatlamanıza yardımcı olabilir.

Chiron'un Koç burcunda geri harekete geçişi aile meclisindeki tutumlarınızı, sorumluluklarınızı sorgulatabilir. Sonuçların istediğiniz gibi olmaması karşısındaki üzüntünüzü despot bir tavırla gösterebilirsiniz. Bunu kendinize de ailenize de yapmamalısınız. Her zaman başarılı olmak söz konusu olmayabilir ancak her zaman mutlu olmak söz konusudur, mümkündür ve size düşen bu süreçte bunu unutmamaktır.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumuyla beraber ekonomik beklenti ve sonuçlar gündeminizde yer tutabilir. Eşinizden/ailenizden, çalışmalarınızdan sonuçlar elde etmek yükünüzü hafifletebilir. Harcamalarda dengeli biri olsanız da bazen kazanmanın ve haklı olma düşüncesinin getirdiği sorunlar da yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bu sorunlara daha az alan oluşturmak adına hareketlerinize, isteklerinize ve insanlara yaklaşımlarınıza dikkat etmelisiniz. Kalp sağlığı gibi konularda sorun yaşadıysanız iyi sonuçlar alabilir, aldığınız takviyelerin olumlu neticelerini görebilirsiniz.

Merkür'ün Başak burcundaki seyrine başlamasıyla özgüveniniz sözlerinize ve kaleminize yansıyabilir. Daha net ve akılcı ifadeler kullanabilir, bunların değerlendirilmesinin önünü açabilir, farklı platformlarda kendinizi tanıtabilirsiniz. Yurtiçinde ve yurtdışında seyahatler, görüşmeler gündeme gelebilir. İlişkileriniz uzak olsa da bazı insanlardan alacağınız destekler daha verimli sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. Eğitim vehayatınızı önemsemek iyi etkiler oluşturabilir ancak sosyal olarak donuk ve gereksiz mesafeli davranışlar sergilemediğinizde manevi olarak da doyuma ulaşabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayatı hayal kırıklıklarıyla değil, olanaklarıyla ölçen ruhun büyüklüğü için çabalayın.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>