Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Yay burcunda 4 Haziran’da gerçekleşecek dolunay ile birlikte olayların, insanların ve fikirlerin hayatınıza olan etkisiyle yüzleşebilirsiniz. Bunu görmekten kaçındığınız zamanların sonuna geldiniz, şimdi bir yenilenme zamanındasınız. Çevrenize karşı yardımsever ve duyarlı bir yaklaşım sergilemek size bazı yanlış ilişkiler başlattırmış olabilir. Şimdi yapmanız gereken şey, yeni şeyler düşünmek ve yeni insanlarla yolunuza devam etmek olacaktır. Yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz yoğun olsa da paylaşımlarınızın ölçülü ve teyitli olmasına özen göstermenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalar, abartılı tepkiler ya da gereksiz polemiklere mahal vermemek duruşunuzun değerini arttıracaktır.

Merkür ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesi bazı korkularınızı tetikleyecek haberler getirebilir. Maddi konularda daha dikkatli ve kontrollü olmanızda, işinizi sağlama almanızda fayda var.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Aslan burcuna geçişi ile beraber keyifli vakit geçirmek, hayattan ve yaptıklarınızdan zevk almak için kendinize bazı fırsatlar oluşturabilirsiniz. Sorumluluklarınızın ardından zamanı istekleriniz için kullanmak motivasyonunuzu arttıracaktır. Hem sosyal açıdan hem de işinizi destekleyecek gelişmeler yaşayabilir, maddi ve manevi olarak daha yüksek seviyeye ulaşabilirsiniz. Bu enerjinizin dikkatleri çekiyor olması aşk hayatınızı da hareketlendirebilir. Yeni ilişkilere başlamak, mevcut ilişkilerde yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

Merkür’ün İkizler burcunda hareket etmesi yarım kalan ya da bir sebepten askıya aldığınız, üzerinde çalıştığınız konuları hızlandırabilir. Eğitiminiz, sınavlarınız ve geçiş süreçlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun getirisi olarak yeni insanlarla tanışmak ve daha ileri seviyeye ulaşmak için farklı yerlere, farklı bilgilere de merak salabilirsiniz. Bu merakınız size pek çok bilgiyi ve kazanç kaynağını getirebilir. Hukuksal ve devlet dairelerindeki işlemler konusunda elinizi çabuk tutmak, sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Dalgınlıkla ya da tam olarak emin olamadığınız durumlar yüzünden hatalar yapmamak için işin uzmanıyla hareket etmenizde fayda var.

Plüton’un geri hareketini Oğlak burcunda devam ettirmesiyle aile içi konular ve buna bağlı ekonomik koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aceleci ya da kararsız tavırlarla süreci etkilememek adına bütçenizi ve isteklerinizi bilerek ilerlemelisiniz. Evlilik ya da ev sahibi olmakla ilgili süreçleriniz düşündüğünüz, planladığınız gibi gitmediğinizde öfkenize yenik düşmemelisiniz. Gözden bir detayın, bir kuralın kaçabileceğini unutmayın. Sizin doğrularınızın herkes için geçerli olmamasını kabullendiğinizde sorunları en aza indirebilirsiniz.

Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketiyle günlük yaşantınızı sekteye uğratan konulara karşı yeni planlarınızı ve bunların gerekliliklerini gözden geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınızın dışında öncelik verdiğiniz işler, destekler gibi durumlar söz konusu ise fedakarlıklarınızın bir ölçüsü olması gerektiğini hatırlamalısınız. İş görüşmeleri ve değişiklikleri gibi durumlarda hakkınız olanı isteyin ve bunun için gereken takvimi düzenleyin. Artan sorumluluklarınızı daha iyi ve faydalı şekilde yönetmek için zamanı daha iyi kullanmaya gayret göstermelisiniz. Kendinizi başka gündemler yüzünden ihmal ettiğiniz zamanlarda yaşadığınız sağlık problemlerinizle yeniden ilgilenmeli, kontrollerinizi yaptırmalısınız.

18 Haziran'da İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte neye inanıyorsanız onun için emek vermek ve adım atmak isteyebilirsiniz. Eğitim hayatınız,tecrübeleriniz ve sosyal bağlantılarınız size bu konuda önemli destekler sunabilir. Birikimlerinizi değerlendirerek kendi yeteneklerinizi değerlendireceğiniz, kişisel düzeyde gelişim sağlayabileceğiniz ve bunu tanıtabileceğiniz mecralar oluşturabilirsiniz. Sizin olmasını istediğiniz her şeyi hayatınıza dahil etmek için çaba göstermeye hazırsınız.

Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesi kariyerinizi hareketlendirip istediğiniz noktaya erişmenizi kolaylaştırabilir. Yoğun bir temponu olabilir, bu da sizin becerilerinizin daha iyi görünmenizi sağlayabilir. Sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Önceki dönemlerde yaptığınız hatalar ya da size yapılan haksızlıklar yüzünden geri çekilmeyi düşünmemelisiniz. Kendi kendinizi manipüle etmek yerine güçlendirecek bir tavır takınmanızda fayda var. Bu sayede dikkatleri daha çok olumlu yönde çekebileceksiniz. Kurmak istediğiniz, içinde bulunduğunuz düzen bunu gerektiriyorsa ayak uydurmak hem özgüveninizi tazeleyecek hem de destekler almanızı sağlayacaktır. Toplumdaki duruşunuz, insanlarla olan ilişkileriniz önemli hale gelebilir. Buradan doğacak duygusal etkileşimlere ve bununla ilgili kararlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçişihayatınızda önemli noktaları ve gelişmeleri beraberinde getirebilir. Gerçekleri konuşmak, mantığınızın sesine kulak vermek ve bu yönde çaba göstermek sizi beklemediğiniz bir şekilde üst seviyelere çıkarabilir. Daha önce yapamadığınız, istediğiniz başarıya ya da mevkiye erişemediğiniz günlerin geride kaldığına kendinizi ikna etmelisiniz. Sorumluluklarınızı bilin ve işinize odaklanın. Kendinize yeni, sevecen ve tuttuğunu koparan bir duruş oluşturabilirsiniz. Bu da hem üstlerinizin, hem de çalışma arkadaşlarınızın dikkatini çekecektir. Terfi, yer değişikliği, parasal destekler gibi konular gündeme gelebilir. Hayatınızdaki önemli kadın figürler, ailenizin kadın üyeleri bu ilerleyişinizde önemli rol alabilir. İş ortamında ya da katıldığınız organizasyonlarla duygusal etkileşimler yaşayabilir, evlilik ve ilişki gibi kararlara daha sıcak bakabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Kendinize güvenmiyorsanız, hayat yarışında iki kez mağlup olursunuz. Güvenle, daha başlamadan kazandınız demektir.”

Haziran 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 37" R
Ay
Başak
11° 16' 57"
Merkür
Boğa
01° 26' 15"
Venüs
Boğa
21° 23' 01"
Mars
Koç
12° 25' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 01"
Satürn
Balık
17° 52' 29"
Uranüs
Boğa
23° 18' 17"
Neptün
Balık
29° 21' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 59"
Lilith
Başak
25° 10' 26"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>