Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Kova dolunayı ile beraber yaşadığınız ekonomik durumların sizdeki etkilerini daha net görebilir, davranışlarınıza ve ruh halinize yansıyan noktaları fark edebilirsiniz. Fazla hassasiyet ve duyarlılık hem ilişkilerde yanlış anlaşılmalara yol açabilir hem de ekonomik kayıplar yaşamanıza neden olabilir. Bunu öngörmenize rağmen bundan kaçınmamalı, üzerine giderek hayatla ilgili sorumluluklarınıza sıkıca sarılmalısınız. Bu sorumlulukların başında ek iş, ödemeler ve bankalarla olan ilişkileriniz gelebilir. Parasal gündemlerinizi yoluna koyma noktasında adım atmalı, alacak verecek hesaplarınızı kapatmalı ve harcamalarınızı dengeye koymalısınız. Bunu yapabilmek için feragat etmeniz gereken bir şeyler gündeme geldiğinde esnek olmanız, farklı açılardan düşünmeniz süreci daha etkin ve faydalı bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir.

2 Ağustos’ta Merkür ve Satürn karşıtlığı yazılı işleriniz ve başvurularınızla ilgili konularda daha dikkatli olmanızı hatırlatabilir. Resmi kurumlar,görüşmeleri ve sosyal medya gibi yazışma gerektiren gündemlerde düşündüklerinizi doğru bir ifade etmeye çalışmalısınız. Detaylar, yanlış üslup size otorite figürleri karşısında zor anlar yaşatabilir. Daha dikkatli ve üzerinde çalışılmış şekilde hareket ettiğinizde bu olumsuz sürecin içinden kendinize fırsatlar çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınız, birlikteyaptığınız kişilerden alacağınız geri dönüşler bazı mesafeleri yeniden kurmanızı gerektirebilir.

13 Ağustos’ta Güneş ve retrolayan Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumu hem aile içinde hem de sosyal alanlarda verdiğiniz değeri sorgulatabilir. Cömert tutumlarınızın nasıl anlaşıldığını, insanların sizi nasıl gördüğünü düşünebilirsiniz. Buradan çıkaracağınız dersler sayesinde yeni bir adım atmak yerine eskisi gibi olmayan adımlar üzerine çalışabilirsiniz. Ekonomik açıdan yoğun ve yüklü harcamaların bir sonucu olarak bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Paranızı doğru yönetmekle ilgili sorunlarınızın çözülmesi adına güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Evinizde bir yer dağılınca evin tamamını dağıtmak yerine dağılan yeri toplamaya gayret gösterirseniz gücünüzün ve zamanınızın size daha çok kalmasını sağlayabilirsiniz.

16 Ağustos'ta Aslan burcundaki yeni ay ile maddi atılımlar gerçekleştirmeye hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bugüne kadar sizi durduran, bekleten her şeye tavırlarınızla ve çalışmalarınızla karşılık verebilirsiniz. Beklemek yerine gidip alan olmayı tercih edeceksiniz. Bu da sizi hemdünyasında hem de çevrenizde daha saygın ve bilinen bir seviyeye çıkarabilir. Ortaklık görüşmeleri,teklifleri gündeminize gelebilir. Maddi açıdan şansınızı katlayabilir, elde ettiğiniz kazançları geliştirebileceğiniz yatırım fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Kazancınız kadar harcamalarınız da dikkat çekebilir. Sadece yatırım olarak değil keyfi ihtiyaçlarınız, sevdiklerinize karşı cömert tutumlarınız ve alışkanlıklarınızı da değiştirecek bir stil söz konusu olabilir. Aşırı lüksün devamını getirebilmek sizi zorlayabilir dolayısıyla kendinize sınır koymanız gerektiğini unutmamalısınız. Değer verdiğiniz herkesin size aynı oranda değer vermediğini gördüğünüzde burada enerjinizi harcamak yerine doğru mesafeyi bulmaya çalışmalısınız. Yeme içme dengenizin değişebileceği, tatlıya düşkünlüğünüzün artacağı bir dönem olabilir. Sizi rahatsız edecek bir görüntünün ya da sağlık sorununun oluşmaması için yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcundaki seyrine başlamasıyla yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Hemgörüşmeleri hem sosyalleşme adı altındaki buluşmalar ve çeşitli eğitsel faaliyetlerle geçecek bir dönemde olduğunuzu görebilirsiniz. Birebir iletişime açık olacağınız, bunu geliştirip bir işe dönüştüreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal mecralarda yeni insanlarla veimkanlarıyla tanışabilir, düşüncelerinizi ve sunduğunuz işleri daha iyi şekilde gösterebilirsiniz. Artık ne yapmanız gerektiği kafanızda netleştiği için buna uygun donanımı hazırlamanız da sunmanız da kolaylaşacaktır. Yeniarayışları, yapılan başvuruların geri dönüşleri, anlaşmalı işler gündeminizde yer tutabilir. Dikkat çektiğiniz bir dönemde olacağınız için çevrenizle olan iletişiminiz de bundan etkilenebilir. Yakınlarınızla daha sık görüşebilir, beraberyapacağınız ya da onlara destek vereceğiniz durumlar söz konusu olabilir. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması yaşayacağınız tüm iyi etkilerin üzerine bazı gölgeler düşürebilir. Planlı ve mantıklı bir tutum sergilediğinizde bunu avantaja dönüştürebilirsiniz. Ne yaşadığınız, ne yazdığınızın, ne söylediğinizin ve işinizi nasıl yaptığınızın farkında olmak bu dönemdeki en büyük silahınız olabilir. Zıtlaşmalar, yanlış anlaşılmalar ya da destek vermek isterken yanlışlıkla köstek olunan durumlara karşı daha dikkatli ve özenli olmanızda fayda var. Benzer durumları siz karşı tarafın tutumlarıyla yaşıyorsanız sorunu büyütmeye değil çözmeye odaklanmalısınız.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla ailenizin desteği ve sizin onlar için yaptıklarınızı daha görünür hale getirebilir. Kendinizi yalnız ya da yönsüz hissettiğiniz durumları aşmak adına aklınızdakileri uygulamaya geçebilirsiniz. Hayatınızda belirleyici olan ev vedüzeninizi kurmak sizin önceliğiniz olabilir. Ev ortamınızda daha çok vakit geçirmek, evinizle ilgilenmek ya da buradan çalışmak, taşınma ve yeni yerler görme ihtiyacı gibi durumlar gelişebilir. Evlilik, aile ile sorunları çözmek, gayrimenkul yatırımları önemli hale gelebilir. Karar vermekte zorlandığınız noktalarda sakin kalın ve fikrine güvendiğiniz kişilerin önerilerini, cesaretinizle birleştirip uygulamaya koymaya çalışın. Bekleyen değil, ilerleyen olun.

29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber sosyal konular ve arkadaşlıklar noktasında her şeyi en baştan düşünmeniz gerekebilir. Neyi devam ettirip neyi sonlandıracağınızı net bir şekilde görebilirsiniz. Aynı hatada ısrarcı olmamak, yeni deneyimlere açık olmak için bazı eski alışkanlıklarınızı ve düşüncelerinizi terk etmelisiniz. Çevrenizden bu noktada öneriler alabilirsiniz, bunları dikkate almanızda fayda var. Ticari ve parasal gündemlerinizin durağanlaştıran noktaları tespit edebilirsiniz. Bu sayede hızlanmak, adım atmak ve yeni çalışmalara dahil olmak konusunda motivasyonunuzu kazanabilirsiniz. Size iyi geleni, gelip de kalacak olanı istiyorsanız size iyi gelmeyenle yüzleşip artık vedalaşma konusuna direnç göstermemelisiniz.

31 Ağustos'ta Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatınıza yatırım yapmakla ilgili konular ağırlığını koyabilir. Eğitimlerinizi tamamlamak, çalışmalarınızı sonuçlandırmak ve buna göre yol haritası belirlemekle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi çaresiz, yönsüz ya da başarısız bulduğunuz noktalarda kabullenişe geçmemelisiniz. Bu dolunay size neyi kabul edip neyi etmeyeceğinizi gösterecektir. Moralinizi bozmadan, elinizdeki değerlere sahip çıkarak, direnerek ve fedakarlıkları kendiniz için yaparak yaşamalısınız.

Motivasyon Sözü: “Dünyada iyi şeyler yapmak için önce kim olduğunuzu ve hayatınıza neyin anlam verdiğini bilmelisiniz.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 20' 45" R
Ay
Aslan
27° 44' 13"
Merkür
Koç
29° 59' 45"
Venüs
Boğa
19° 58' 58"
Mars
Koç
11° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 53"
Satürn
Balık
17° 47' 47"
Uranüs
Boğa
23° 14' 19"
Neptün
Balık
29° 19' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 31"
Lilith
Başak
25° 02' 51"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>