Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni, yeni şekillenmeye başlayan bir şeyler var. Siz biraz sabırsız görünüyorsunuz. O, genel olarak serinkanlı biri. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

İşlerin yoğunluğu aynı zamanda bir kargaşaya neden oluyor. Çok yoğun tempoya göre ayarlanmış bir organizasyonunuz yok. Bunun tedbirini almalısınız. Çünkü bu yoğunluk bir süre daha gidecek gibi görünüyor.

Bankadaki küçük stoku erittiniz sayılır. Sürpriz masrafların çıktığı doğru, ama siz de özel harcamalarınız adına bu fırsatı iyi değerlendirdiniz. Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek.

İnsanlar zaaflarını ancak kendi kötü deneyimleriyle bırakıyorlar. Sizin cezalandırmalarınızla hiçbir şeyin düzelmeyeceğinden emin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dünkünden biraz daha keyiflisiniz. Bazı yaşanan olaylar kolay, kolay unutulmuyor, ama birçok olay da yaşandığı yerde unutulup gidiyor. Ama siz pek ayrım yapmıyorsunuz. Ufak bir kırgınlığı bile ömür boyu sürdürebilme beceriniz var. Bugünlerde bir sağlık sorunu ile içli dışlısınız. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınızı da kimse inkar edemiyor.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 21:00 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Canınızı sıkan her ne ise gerçekçi bir şekilde düşününüz. Uygulamayı düşündüğünüz ve tamamen geleceğinizi ilgilendiren meseleleri, şu anki mevcutkoşullarınız çerçevesinde ele almanızdır. Gerçekten ne istediğinize tam olarak cevap veremediğiniz takdirde kafanızın karışacağı açıktır. Saat 21:00 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde ilişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, güven veren, size kendinizi iyi hissettirecek bir ilişkiye, partnere olan ihtiyacın göstergesidir. Bu konularda bir gelişme olabilir. Bu hoşunuza gidecektir. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Duygularla mantığın çatıştığı bir gün? Kendi fikirlerinle, başkalarının fikirlerini kıyaslayabilirsin. Ben değil etrafımdakiler yavaş!? serzenişlerini duyar gibiyim. Hayatın bu kadar hız kazanmışken çevrendeki insanların sürekli nabzını yoklamak zorunda kalmak, heyecanla ilerlediğin bu yolda şevkinin kırılmasına sebep oluyor. Sıkılganlığının artacağı bugünde, güne ait planlara ayak uydurmak istemeyebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, ego ve fikir çatışmalarıyla ilgili problemlerle karşılaşabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişim içinde olmak iyi hissetmeni sağlayacak.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay İkizler burcunda ilerlerken karşınıza güçlü kişiler ve özellikle de kadınlar çıkabilir. Mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz. Ortak iş, para ve maddi konularda hareketli bir gündeminiz olabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olan konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal yönden sıkışmış hissedebilir, karşıdan gelecek olan tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor durumda bırakabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Gün içerisinde tartışmalar gündeme gelebilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenler geçtiğiniz maddi manevi darboğazdan feraha çıkacağınız bir günü müjdeliyor sizlere.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız inişli çıkışlı olabilir. Farklı istekler içinde bocalayabilirsiniz. Ancak, bu haliniz uzun sürmeyecek. Daha önce karar verdiğiniz konu hakkında çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilkgünü dedektiflik yapmaya çok hazırsınız. Her türlü gizli bilgi kendiliğinden önünüze gelir. Uzun zamandan beri kafanızı kurcalayan bir konuyu açıklığa kavuşturursunuz. Bu güçlü enerjiyi negatif olarak kullanıp sakın paranoyalara taviz vermeyin. Aşırı kıskançlıklardan ve kıskanç insanlardan kaçının. İçinizde yarattığınız öfke sizden başka kimseye zarar vermez. Bunu hiç unutmayın.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>