Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişki klasik anlamında mükemmel, ama bütün klasik ilişkiler gibi tekdüze. Bu nedenle karmaşık düşünceler içindesiniz. Hareketli kişiliğiniz pek memnun görünmüyor.

Bugünlerdeyaşamınız dörtnala gidiyor. İşlerden başınızı kaldıramıyorsunuz. Esas olarak kendi alanınız olmayan bir işteki bu başarınız sizi de şaşırtıyor. Çok ilginç, az rastlanır biralanınız var.

Birden düzelen ekonomik durumunuz. Size refah denilebilecek bir yaşam düzeyi sağladığı gibi, ayrıca bir de burukluk veriyor. Dar günlerinizi anımsıyor ve refahınızı dostlarınızla paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz.

Uzaktan bir arkadaşınızın maddi destek gereksinimine, ona izah edemeyeceğiniz engellerle karşılık veremediniz. Ama bunun sıkıntısını boşuna çekiyorsunuz. O arkadaşınız sizi çok iyi anladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz biriyle ilişkinizi sürekli sorun olarak yaşıyorsunuz. Onu sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken kendinizi ihmal ediyorsunuz. Aile içindeki konumunuz son günlerde çok saygınlaştı. Sizin biraz geçimsiz olduğunuzu düşünenler, sizde buldukları başka zenginliklerle sizden kopamıyorlar. Kafanızda tamamen kurgu olan sağlık endişeleriniz var.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:33 Ay-Neptün görünümü, ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 12:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkinin huzur ve güvence yönünden doyurucu olması çok önemli. Birbirine karşı aynı hislerle yaklaşan çiftler için bu görünüm olumludur. Tam tersi davranan kişiler için bir yol ayrımını işaret ediyor. Saat 15:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde ilişkimizi derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Artık yaş tahtaya ayak basmak istemiyoruz. Eğer gerçekten doğru ise devam edeceğiz. Yoksa uzatıp daha fazla canımızı sıkmayacağız. Huzur ve güvenin hayatınızdaki önemi her anlamda kıymetlenir. Tutarsız ve geleceği olmayan hiçbir şeyi hayatınızda görmek istemezsiniz. Saat 22:07 Ay-Merkür görünümü,ve toplumsal ilişkilerimizde birileriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Kendimize uymayan bir şeye tepki gösterebiliriz. Gönülden sevgilerimle,

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Öğle saatlerinde yanlış kararlar verebilirsin. Özellikle ortaklıyaptığın kişiler ile anlaşmazlıklar yaşaman farklı düşüncelere kapılmana neden olabilir. Bugün hiçbir bilginin doğruluğu kanıtlanmadan inanmamalısın. Eğer yurtdışı firmasında çalışıyorsan bazı gelişmeler yüzünü güldürecek. Uzun süredir beklediğin birneticeye kavuşabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesi ile ilgili birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, yeteneğini farklı bir alanla birleştirmek isteyebilirsin. İnternet üzerinden yapacağın alışverişe dikkat et. Zira indirim fazlasıyla cazip gelebilir, harcamalarında aşırıya kaçabilirsin.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda önem verdiğiniz biri ile birlikte güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Bunuboyutunda bir ortaklık ilişkisi olarak ta düşünebilir veya sevgi ilişkileriniz anlamında da değerlendirebilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konularda daha hassas olabilir ve güven arayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha esnek ve anlayışlı olmaya bakmalısınız.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UFKUNUZU genişletme isteği duyacağınız bir gün. Yeni şeyler öğrenmek veçevrenizdeki olaylar ile kavramları açık fikirlilikle değerlendirmek isteyeceksiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olmaya başlayacak. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle, hem sevdiklerinizin, hem de sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız. Enerjinizi iyi kullanın.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden size güven temasının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha hatırlatır. Partnerinizin isteklerine ve arzularına kulak vermelisiniz. Tutkulu bir ilişki bitebilir ve siz vakit kaybetmeden yenisine yelken açabilirsiniz. Önceliklerinizi belirlemeli ve hayatınıza köklü bir düzen değişikliği getirmelisiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 53" R
Ay
Başak
04° 21' 52"
Merkür
Boğa
00° 41' 32"
Venüs
Boğa
20° 39' 58"
Mars
Koç
11° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 45"
Satürn
Balık
17° 50' 05"
Uranüs
Boğa
23° 16' 15"
Neptün
Balık
29° 20' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 13"
Lilith
Başak
25° 06' 33"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>