Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskanılmaktan aldığınız gizli hazzı, kendi kıskançlık krizlerinizde yaşadığınız gerginliklerle karşılaştırmalısınız. Bu sizi, ilişkinizde daha sağduyulu davranmaya yöneltebilir.

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda zaaflı birileriyle konuşma niyetiniz pek netice vermeyecek gibi görünüyor. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

İçerden avans istemek için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Para konularında vefalı dostlarınız var. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

Sevenleriniz alışkın olduğu ani duygusal çıkışlarınız var. Ama bu alışkınlık, daha özenli davranmanıza bir engel teşkil etmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve biraz da bencil bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal hassasiyete açık olduğunuz bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, güne Ay-Aslan seyriyle adım atarken kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmekten yanayız. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlık etkisi, sorumlulukları bir yana bırakmanın, duygusallık yerine, mantığımızı öne alarak hareket etmenin işaretçisidir. Toplumsal olaylara karşı duyarlılık gösteririz. Kim olursa olsun bizi etkisi altına almasından, neyi nasıl yapacağımızı söylemesinden hoşlanmayız. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, zihnin-bedenin-ruhun şifa bulmasını sağlayıcıdır. Aşkın kapılarını ardına kadar sizi açan ulvi bir enerjidir. Önyargıları ortadan kaldırır, bilinçaltını temizler, pozitif düşüncelerle sizi besler, büyütür. Refahlık sunar. Aşka olan inancınız ve bağlılığınız artar. Hayat bir anlam taşımaya başlar. İnancınız, umutlarınız yükselir. Eski deneyimlerin sizde bıraktığı olumsuz izler silinir, yeni bir pencereden hayata bakılır. İlişkilerde huzur tesis olur. Yaralar şifa bulur, acılar geride kalır. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün seni bekliyor. Özellikleyaşamınla ilgili önemli bir gün? Kariyerinle ilgili farklı insanlarla tanışabilir; yeni fikirler edinebilirsin. Bugün iletişim kurduğun insanların uzun vadede de sana faydası olabileceğini hatırlatmak isterim. Eğer yeni birarayışında isen bir süre önce yaptığın başvurularından geri dönüş alabilirsin. Bu durum seni cesaretlendirebilir. Finansal durumunda tatmin edici gelişmeler yaşamaya başlamış olabilirsin. Uzun süren yalnızlığını doldurmak için eskilerden medet ummamalısın. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarının sorunları motivasyonunu düşürebilir. Kafanı ve hayat tarzını değiştirmek sana şifa gibi gelecektir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi yetiştirebilmek adına zamanı nasıl kullanmanız gerektiği üzerine düşünerek ve sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirerek çözümler bulmak isteyebilirsiniz. Acelecilikten sakının.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili bitişler olabilir. Hedefleriniz için daha hızlı ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde yaşanan sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün ortasında duygusal paylaşım içinde olacağınız birilerini arayabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça yaratıcıteklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Zengin olma yolunda önemli adımlar atacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burç değiştiren Merkür özellikle maddi konularda,ve para konularında sizi zihinsel anlamda yormaya başlayabilir, harcamalarınıza, bütçenize, varlıklarınıza çok fazla odaklanabilirsiniz ancak düşünce ve fikirlerin başınızı ağrıtacak kadar çoğalmamasına dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerle ilgili geçmişten gelen konular açığa çıkabilir. Şüphe ve merak duyguları çok artıp günü verimli geçirmenize engel olabilir. Üretim ve kariyer konularına yoğunlaşmakta fayda var. Aksi durumda olaylar üst üste ani biçimde gelişip sizi yorabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumla buluştuğunuz alanda dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir gündesiniz. Sunum yapmak, toplantılara konuşmacı olarak katılmak için oldukça uygun bir süreç. Yöneticilerinizin takdirini kazanacağınız bir gün sizi bekliyor olacak. Annenizle vakit geçirebilir anılarınızı canlandırabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>