Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize verdiğiniz sonsuz destek ve iyimserliğiniz ilişkinizi daha da muhteşemleştiriyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor.

Uzun süredir bu kadar çok çalışmamıştınız tam anlamıyla pestiliniz çıktı. Birde buna bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliğinin eklenmesi canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Girmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Kazancınız artmasıyla ilgili umudunuz kısa vadede gerçekleşebilir bu da sizi rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Buna hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de fazla rahatlamak size fazla yarar sağlamayacak gibi gözüküyor.

Bu aralar yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi. Bugün yapacakları uyarıları önemsemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kendimize güvenerek, inanarak bir yol ve bir hedef belirlememizde etkili oluyor. Tabii ki zorluklar hayata dairdir. Ancak kişi, cesaretle ilerlediğinde her türlü engelin üstesinden gelerek başarılı olabilir. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, size sabır ve kararlılık gücü verir. Parasal konularda isteklerinizi kabul ettirmekten yanasınız. Sizi kimsenin durdurması, hafife alması mümkün değildir. Saat 11:55-19:41 arasında Ay-Boşluk etkisinde, rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Eksikleriniz var mı diye tekrar kontrol ediniz. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, finansal açıdan yeni birfırsatı veya mevcut işinizde ilerleme yönünde yararlıdır. Paranızı nereye ve nasıl harcamanız gerektiğini edindiğiniz tecrübeler size öğretmiş olmalı. Şimdiden sonra dikkatli bir şekilde yatırıma yönelmelisiniz. Sağlıklı yaşama önem vermeli, kilo sorunlarınıza karşı yediklerinize dikkat etmeliyiz. Bu görünüm, bu yönde de size destek olacaktır. Saat 19:41 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişinde titiz düşünebiliriz. Duygularımız pek sıcak değildir. Durumları ele alırken, fazla analiz edebiliriz. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde yolumuza kimsenin çıkmasını istemeyiz. Birileri bize karşı durduğunda veya ilkelerimize ters düştüğünde canımız sıkılır. Hem kişisel hem ilişki hem dehayatında gücümüzü kabul ettirmek isteriz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu ruh halin dikkat çekiyor. Bir süredirortamında sorun yaşadığın üstünle konuşabilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planlarınızda sizin için önem arz edecek konuları deneyimleyebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tamamlanması gereken işler ya da sizi oldukça meşgul eden konular olabilir. Ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi....

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara yatıracağınız parayla ilgili önemli adımlar atacaksınız. Hafta sonu sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız sizi rahat bırakmayabilir

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim kardeş, yakın akraba ve komşularla alakalı uzun süredir devam konuları bir sonuca ulaştırır. Sanki bir maraton koşusunun son 100 metresindesiniz. Bu sonuca bağlı hayatınızda radikal değişimlere yer vermek önce sizi zorlasa da sonradan çok iyi gelecektir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 28" R
Ay
Balık
13° 13' 56"
Merkür
Koç
18° 35' 41"
Venüs
Boğa
05° 12' 34"
Mars
Koç
02° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 22"
Satürn
Balık
16° 52' 13"
Uranüs
Boğa
22° 32' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 00"
Lilith
Başak
23° 43' 00"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>