Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz, kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz. Gününüzü daha anlamlı hale getirecek övgüler alabilirsiniz.

Bir araya getirdiğiniz parayı kullanacak yer ararken, kişisel öngörülerinizin yeterli olduğu düşüncesinden sıyrılmalısınız. Birkaç arkadaşınızın sizi etkilemeye yönelik fikirleri yararlı olabilir.

Ayrıntılara dikkat etmenizin karşılığını göreceksiniz. Takıldığınız birtakım detaylar, bugünlere zamanladığınız sonuçlar üzerinde etkilerini gösterecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir.

13 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliği altında ilişkinizi, aile hayatınızı vekonularını gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu meseleler ister istemez öne çıkar. Eğer dışarıdan yönelen veyahut kendi içinizde sizi rahatsız eden mevzular varsa, bunları çözüme kavuşturmak istersiniz. Hatta bir hayli sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü, mali açıdan hayatınızı garanti altına almak, belki ailenize yardımcı olmak veyahut yeni bir yere taşınmak için güçlenmeniz gerekmektedir. Dışarıda bir ufak sorun oluşsa, hemen oturup düşünürsünüz. Şimdi ben bir tepkide bulunsam, işimi kaybederim, ondan sonra da parasız kalırım. En iyisi idare edeyim dersiniz. Fakat idare etmek de işinize gelmez. Saat 17:07 Ay-Venüs görünümü, ailevi ve özel hayatımızla ilgili konularda maddi-manevi güvenceye verdiğimiz önemin göstergesidir. Ancak bazı şeyler canımızı sıktığı için bu saatlerde pek rahat değilizdir. Saat 18:45 Merkür-Jüpiter görünümü, herkesten gizlenen, sadece bizim bildiğimiz bazı eylemlerin, planların göstergesidir. Kendi içimizde bir çok meseleyi gözden geçiririz, inceleriz ve bilgi toplarız. Bir planımız vardır. Bunun için para bulmaya çalışırız. Keyifli bir güne adım atmanız, beklediğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

13 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir anda planların değişebilir. Moral kazanmak istiyorsan, alacağın haberler seni destekleyecek.

13 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun. Hürriyet Aile /

13 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Ev hayatınızla ilgili teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

13 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİÇ ummadığınız kişilerden göreceğiniz yakınlık sizi şaşırtacak. Siz yinede temkinli olun bu sefer her zamanki gibi birden samimi olmayın.

13 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortak parasal konularda çok güzel şanslarla ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle ve yardımlarla parasal işlerinizi rahatça düzene koyabilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü partnerinizle keyifli bir seyahate çıkabilir ya da birprojesi için uzaklara gidebilirsiniz. Gizli sözleşmeler ya da gizli ortaklıklar kapınızı çalabilir. Bu hafta tahsilatların hızlanması için bugünden bir plan oluşturmalısınız.

13 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

13 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>