Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz, kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz. Gününüzü daha anlamlı hale getirecek övgüler alabilirsiniz.

Bir araya getirdiğiniz parayı kullanacak yer ararken, kişisel öngörülerinizin yeterli olduğu düşüncesinden sıyrılmalısınız. Birkaç arkadaşınızın sizi etkilemeye yönelik fikirleri yararlı olabilir.

Ayrıntılara dikkat etmenizin karşılığını göreceksiniz. Takıldığınız birtakım detaylar, bugünlere zamanladığınız sonuçlar üzerinde etkilerini gösterecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, beklediğimiz bir para, devam eden bir dava, miras veya hukukla alakalı meseleleri çözmek isteğimizin işaretçisidir. Bu konuda iletişimde bulunuruz, başkalarıyla bağlantıya geçeriz, haklarımızı araştırırız. Önemli proje ve planlarımızı gerçekleştirmek amaçlı yurtdışı bağlantılarda bulunuruz. Kredi çekimi, burs veya bir destek alarak işlerimizi yoluna koymaya çalışırız. Eşimiz veya birlikte olduğumuz kişinin ailesiyle ilgili işleri olabilir. Başka bir yere gidebilir, sizin desteğinize, anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Ancak ben bu Yeniayda kararlarınızı mantıklı şekilde gözden geçirmenizden yanayım. İlişkinizin niteliği çok önemli. Ortak karar verebilmek, güvenmek, birlikte hayatı kotarmaktan zevk almak lazım. Bu anlamda sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmalıyız. İş-eğitim-yolculuk-girişim-çevre değişikliğiyle ilgili konuları çok yönlü ele almak gerekiyor. Bu sizi yanlış adım atmaktan koruyacaktır. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh haline çevrende bulunan insanlar anlam veremeyebilir. Ortakyaptığın arkadaşınla sorun yaşayabilir, bu zamana kadar birikmiş sorunları teker teker gün yüzüne çıkarabilirsin. Maddiyatla ilgili endişeye kapılıp, daha fazla para kazanmak için yola tek başına devam etmek isteyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, çözüm üretmeye çalışırken, çok daha eski sorunlar gündeme gelebilir. Bu durum zorunlu kararlar almana neden olurken, kendinle yüzleşmeye başladığını da fark edebilirsin. Akşamüzeri günün yorgunluğunu atmak adına, evde televizyon karşısında vakit geçirebilirsin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız önemli ölçüde gündeminizde yer alacaktır. Bu konularla ilgili önemli bilgi alışverişi ve görüşmelerin yapıldığı bir gün sizi bekliyor. Bazı ödemeler yapabilir ve büyük işlerin başlatıcısı olabilirsiniz. Bekar akrepler için yeni tanışmalar heyecan yaratabilir. Daha ilk kez gördüğünüz bu insana karşı büyük bir samimiyet ve sempati hissedebilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel olarak yoğun bir gün yaşamanız olası. İletişiminiz hızlı ve akıcı olacak, bu nedenle yoğunluktan bunalabilirsiniz. Yaptığınız işleri hakkını vererek tamamlamanız çevrenizden takdir getirebilir. Finansal konularda riskli yatırımlara dikkat etmenizde fayda var. Kardeşlerinizle bir araya gelebilir, sorunlarınız ile ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzun zamandır devam eden hukuksal bir konunun olumlu sonucunu alabilirsiniz. Bugün kendinizi duygularınızı hemhem de özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir ve yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz beraberliklere adım atabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi girişimleriniz için harekete geçebilirsiniz. Banka işlemlerinizin üzerine düşmek ve parasal alanlardaki kararlarınızı uygulamak için harika bir dönem başlıyor.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Ortak paylaşımlarınızda artış meydana gelebilir. Sigorta, vergi, kredi ödemeleriyle bu dönemde uğraşabilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir çıkış yaşayabileceğiniz bir süreç bu dönemi iyi kullanmaya çalışın.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>