Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ufak, tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Ona ve ilişkinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin misiniz ?.

Sözlü olarak övülmenin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabileceğiniz ortamı bekliyorsunuz. Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyorsa da son günlerdeki isteksizliğiniz seziliyor.

Küçük birikiminiz bugünlerde eriyebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürüyor. Umut bağladığınız beklentiler, zaman gerektiriyor.

Son zamanlardaki kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli şeyler olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlar yeni umutlarla kapınızı çalabilir. Sırrınızı taşıyan bir dostunuz, yükünden şikayet etmek üzere. Bu durum sizi bazı açıklamalara zorlayabilir.

13 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda sağlık problemleriniz ortaya çıkabilir. İş ortamında yoğun olmanız, metabolizmanızı da yormuş olabilir. Kendinizi ihmal etmeyin. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde netleşen Jüpiter-Neptün etkisi ile sert bir zaman dilimine giriyorsunuz. Özellikle aşk ve çocuk konularınıza vurgu yapacak olan bu görünüm, düş kırıklığı yaratabilir. Sevdiğiniz kişiyle aslında umduğunuz gibi bir bağ olmadığını anlayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

13 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Tarzında değişiklikler yapıyorsun!Bugün içe kapanma günün. Adeta günün büyük bir kısmını tek başına geçirmek isteyebilirsin. Sadece kendi zevkin ve arzuların ön planda olacak. Zihinsel faaliyetler bugün seni besleyebilir. Sırlara ve gizemli olaylara meraklı olduğun bugün ise birçok arkadaşının kimseye anlatmadığı sırlarını öğrenebilirsin. Sessiz ve güven veren yapın, insanların sana kolayca açılmasına sebep oluyor. Eğer ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan eski sevgiline karşı duyduğun özlem bugün onu aramana neden olabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, uzun süren telefon görüşmeleriyle özlemini biraz olsun gidereceksin. Bugün aynı zamanda senin için alışveriş günü olacak. Tarzında ufak değişiklikler yapabilirsin.

13 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizle ilgili heyecan verici sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilere dikkat! İpleri tamamen koparmamalısınız.

13 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve hızlılık söz konusu.

13 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Gün içinde sevdiğinizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların hakkınızda ne düşündüğünü fazla önemsediğiniz bir gün. Dolayısı ile imajınıza oynayacak, kendinizi öne koyacak organizasyonları tercih edeceğiniz bir gün olabilir. Özgüven kaybettiniz. Özgüveninizi geri kazanıyorsunuz. Günlük hayatın hızla değişen halleri bazen canınızı sıkıyor. Her şeye rağmen içiniz kıpır kıpır.

13 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık sorunları, tedbirsizlik nedeniyle gelişen olaylar olabilir. Etrafınızdaki gerginlik sizi yorabilir. Ertelenmiş işler ve ilişkiler gündem olabilir. Dipte yatan duygular sert ifadelerle açığa çıkabilir.

13 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizi çoğaltabilir. Hafta sonunda da bir toplantıdan diğerine yetişmek için koşturup durabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini dinlemek sizi mutlu eder. İş projeniz için yeni bir ekip kurmak ve işin detaylarını şekillendirmek için hiç vakit kaybetmeyin.

13 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

13 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 56" R
Ay
Balık
00° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 03' 27"
Venüs
Boğa
04° 04' 33"
Mars
Koç
01° 38' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 26"
Satürn
Balık
16° 47' 32"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 56"
Lilith
Başak
23° 36' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>