Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktaki kural dışılığa karşı statükocusunuz. Bu bağnazlığı, nasıl oluştuğunu kavrayamadığınız yeni duygularınız oluşturuyor. Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçimi siz yapacaksınız.

Her şeyin yolunda gittiği birortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç. İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor.

Gönlünüzdeki harcamaları hayata uygulayabilmeniz mümkün değil. Bu gönül zenginliğiyle kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Eskide kalmış olumsuz yaşanmışlıklar, sübjektif sonuçlara varmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle çok barış halinde olduğunuz bir özelliğiniz, bugünlerde küskünlüklere neden olabilir. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Sizi ihmalkar bulan başka bir çevre daha var. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız düşünülüyor.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 12:28 Ay-Venüs zorlu görünümünde, sorunları görmezden gelebilir, birlikte olduğunuz kişiyi gözünüzde haddinden fazla yüceltebilirsiniz. Oysaki onun da sıradan kişiler gibi yanlışları, eksikleri bulunmaktadır fakat siz bütün bunları görmek taraflısı olmazsınız. Kaçış göstermeniz mümkündür. Saat 21:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında, sevgi, şefkat ve ılımlı duyguların etkisi altındayız. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Aşk hayatımızda romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözler duymak isteriz. Bugünümüz dünden güzel, yarınımız her dem güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde var olan sorunları çözüme ulaştırabilirsin. Çalışkanlığın, sana maddi bir kazanç sağlayabilir.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tepkilerinizi daha sınırlı bir şekilde gösterin. Çabuk oluşan çelişkilere karşı daha kararlı durun.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda karar almak için acele etmeyin. Aşk hayatınız renklenebilir. Sevdiğiniz şeyler için yeniden harekete geçebilirsiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda fedakârlıklarınız söz konusu olabilir. Meraklı ve heyecanlı yapınızı, hobilerinize ve işlerinize aktarabilirsiniz. Güzel haberler alacaksınız.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimine dikkat! Ayrıca her türlü keyif veren maddenin aşırı kullanımından kaçınmak gerekir. Böyle insanların da size fayda vermeyeceğini kabullenmelisiniz. Meditasyon yapmak, inançları sorgulamak, spiritüel grup çalışmalarına katılmak ve yalnızlığınızın keyfini çıkarmak için harika bir gün.

13 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>