Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamında bugün isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Görüntüde sevdiğiniz insanla güzel bir beraberliğiniz var fakat aslında durum daha üst boyutta.

İş yaşamınızda parlak bir gün sizi bekliyor. Yeniliklere açıksınız ve her bakımdan enerji dolusunuz. Yakında önemli birseyahatine çıkacaksınız ve bunun hazırlığını önümüzdeki günlerde yapmanız gerekiyor.

Bugün bir dostunuz yüzünden gereksiz ve fazlaca bir harcama yapabilirsiniz. Zaten bu dostunuzu başınızdan atmadığınız sürece daha bütçenizi çok zorlarsınız.

Bazı konularda çevrenizdeki insanlara kendinizi ispatlamak zorunda hissediyorsunuz. Buna hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde farklı beklentiler içine girebilir ve bir kısmını mutlak ihtiyaç gibi görebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve yakından tanık olunan yeni yaşamlar, sizi bu anlamda yeni kararlara da götürebilir. Uzaklardan gelecek sevindirici haberler var. Bu haberlerin bir gurup içinde kutlamaları olacak. Akraba ilişkilerinizde sıradan, basit olarak gördüğünüz çekişmeler, şu sıralar büyüyebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:38 Ay-Mars karşıtlık etkisi, kişisel anlamdaki tüm işleriniz ve ilişkileriniz yönünde önem taşıyor. İnatlaşmalardan kaçınmak, eğriyi doğruyu iyice tartmak, güvenilirlik ilkesini her konuda gözetmek yararlı olur. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda ilerlerken, duygularının yoğunluğu aklını başından alabilir. Hiç istemesen de o kişiyi arayabilirsin.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddesel anlamda şartları çok fazla zorlamamakta fayda var. Kurduğunuz iletişimler hayatınızı yönlendirmeniz açısından önem arz edebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizi ve birlikte olduğunuz gruplarda dalgalanmalar olabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak sanki. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri çok mutlu edecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler var. İş hayatınızda ise keyifli başlayan gününüz gecikmelerden dolayı gerilime dönüşebilir. Sağlığınıza da dikkat edin. Dişlerinizle ilgili ağrılar varsa önemsemezlik yapmayın, derhal doktora gidin.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda tatminkâr bir gün geçireceksiniz. Yaratıcılıkla ilgili çalışanlar olumlu etki altında olacak. Keyifli ortamlara akmak isterken,yoğunluğunuz fırsat vermeyebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinize kapanmak ve kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili düşünmeniz ve strateji belirlemeniz gerekebilir. Finansal konularda ciddiyet ve sorumluluk gerektiren bir dizi mesele üzerinde yoğunlaşmanız gerekebilir.Zaman etkeninin sizi sıkıştırabileceği bir süreç olabilir. Hayatın anlamını sorgulayabilir, karşılaştığınız durumlardan derin anlamlar çıkartabilirsiniz. Bu birkaç gün içinde, kendinizi yaralamamaya özen gösterin. Yaptığınız sporlarla ilgili ilginç sakarlıklar ve kazalara karşı da dikkatli olmanız gerekebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten doğanız gereği kuvvetli olan hisleriniz, iyice öne çıkmaya başlayabilir. Bu durum sizi, ilişkileriniz konusunda çok daha hassas yapacak, çevrenizdeki insanların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermenizi sağlayacaktır.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 59" R
Ay
Terazi
20° 08' 46" R
Merkür
Boğa
05° 53' 13"
Venüs
Boğa
25° 24' 54"
Mars
Koç
14° 54' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 24"
Satürn
Balık
18° 05' 26"
Uranüs
Boğa
23° 29' 40"
Neptün
Balık
29° 25' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 48"
Lilith
Başak
25° 32' 14"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>