Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. İlişkinizden aslında memnunsunuz fakat yaşadığınız ilişkide beklentileriniz bir hayli arttı. Fakat bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz.

İş hayatınız açısından oldukça yoğun bir gün geçireceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya ve yeteneklerinizin gelişmesini sağlayan işlerle ilgileneceksiniz. Projelerinizin kabul göreceği bir dönemdesiniz.

Maddi konularda çok şanslı bir gündesiniz ve aileniz size büyük maddi destek sağlıyor. Onun sayesinde çok rahat bir yaşantınız oldu fakat bu durumun bir yere kadar süreceğini de bilmelisiniz.

Bazı davranışlarınızı kaldıramayan ve bu yüzden size zarar vermek isteyenler var. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haberler, yeni umutlarla dolu günler yakında. Çok çeşitli biçimlerde karşınıza çıkacak fırsatları keşfedip değerlendirmek size bağlı olacak. Yenilikçi fikirleriniz, belli konularda sizi zorluklara sokabilir. Statüko ve yenilenme arasında kararsızlık yaşadığınıza dair inancınız, hatalara çok açık bir yanılsama olabilir.

17 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başında Ay hala boşlukta ilerliyor. 03:56 itibariyle de Aslan burcuna geçen Ay, kariyer ve geleceğiniz ile ilgili konuları önünüze getirebilir. Erken saatte netlik kazanan Ay-Uranüs açısı ani gelişmelerle stresli anlar yaşatabilir. Aile veyayaşantınızla ilgili bir durum olabilir. Aile bireylerinden işinize daha çok önem verdiğinize dair eleştiriler alabilirsiniz. Bu etkiden sonra sakin bir enerjiyle devam ediyorsunuz. İş hayatınızı düşünmek yerine ailenize vakit ayırmak size tüm stresinizi unutturabilir. Sevgiler, Astromeri

17 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanlarına yöneliyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Özel yeteneklerini ve bazı hobilerini uzun zamandır erteliyorsun. Bugün şansını deneyebilirsin, bir süredir ihmal ettiğin hobilerine yönelerek harika işler çıkarabilirsin. Bugün çevrendeki insanlar sana günlük planını değiştirecek tekliflerle gelebilirler. Her ne kadar kendi başına hareket etmek istesen de tekliflerin cazibesine kapılabilirsin. Bilgi ve tecrübene güvendiğin için, birçok konuda fikir üretip akıl yürütebiliyorsun. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin ilgisine karşılıksız kalmayabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle bazı konularda ters düşebilirsin. Yersiz inatçılık bazı konularda yanlış anlaşmalara neden olabilir.

17 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrep burcu hareketli, neşeli ve bol para harcayacağınız bir gün sizleri bekliyor. Arada bir böyle kaçamaklar güzeldir, boş verin. Kendinizi, kendi enerjinizi iyileştirmek için güzel adımlar atacaksınız. Hayattan keyif alacaksınız. Birçok bekar Akrep burcu romantik etkileşimler altında.

17 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgisel olarak kendinizi ifade etmekte başarılısınız. Hislerinizi anlatım yaptığınız kişilere çok iyi veriyorsunuz. Ailenizin motivasyon konuşmacısı siz olabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Azimli, dayanıklı, korkusuz Akrepler bugün enerjiniz yüksek. Bir süredir yoğunlaştığınız konulardan verim alabilirsiniz. Gün içinde dar görüşlü tutumlarınızla yüzleşebilirsiniz. Sınırlarınızı zorlayan olaylar gelişse de sert tepkilerden kaçının.

17 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda ilerlerken alçakgönüllü, koruyucu, kollayıcı özelliklerinizi dışarıda sergileyebilirsiniz, duygularınızı, heyecanınızı, coşkunuzu göstermekten çekinmeyeceksiniz. Sosyal itibarınız ve imajınız yanı sıra başkalarının sizinle ilgili ne düşündükleri, nasıl görüneceğiniz sizin için önemli olabilir.

17 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili belirsizlikler veya üstlendiğiniz görevlerin niteliklerinin net olmaması gibi durumlardan şikayetçiyseniz, bugün, şikayetleriniz son bulabilir. Gelişmeler, size yeni bir maddi kaynak da getirebilir veya var olanları daha kazançlı hale getirebilirler.

17 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 26" R
Ay
Koç
05° 00' 35"
Merkür
Koç
19° 35' 03"
Venüs
Boğa
07° 03' 04"
Mars
Koç
03° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 58"
Lilith
Başak
23° 52' 57"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>