Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün, paylaşımlar için yenilikler getirebilir. Duygusal tepkilerinize daha çok önem vermeli ve gerçekte yakın ilişkilerde aradıklarınızı kendinize de sormalısınız.

Önemli konularda girişim yapmak için yeterince hevesli olmayabilir bunun için ileriki zamanları beklemek isteyebilirsiniz. Organize çalışmalarınızda arkadaşlarınızdan alabileceğiniz güzel destek dikkat çekiyor.

Parasal konularda beklenmedik gelişmeler can sıkıcı olabilir. Daha pratik ve gerçekçi olmaya bakmalısınız. Yeni girişimlerinizde kayda değer sonuçlar olabilir.

Bugün yapacağınız alışverişlerde özellikle sabah saatlerinde daha akılcı davranmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı, göründüklerinden daha ciddiye aldığınız ölçülerde azaltacaksınız. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sorunlarınızda biraz ferahlamalar yapacak. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir. Size duyduğu sevgiye karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız, sizi bugün duygulandıracak ve onu aramak için fırsat yaratacaksınız.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcunda hareket ediyor. Ay-Neptün olumlu etkileşimiyle, aşkı doyasıya yaşayacağınız zamanlar geçirebilirsiniz. Merkür-Plüton arasındaki pozitif açıyla beraber de ilişkinizde iletişim kurduğunuzda sorunların üstesinden gelebileceğinizi göreceksiniz. Venüs ve Uranüs arasında meydana gelen kavuşum sizler için aşk hayatınızda çok güzel gelişmeler yaşatabilir. Zaten Venüs'ün Boğa'ya geçmesiyle sizin evlilik ve ilişki hayatınız en güzel dönemini yaşayacaktır. Şimdi Uranüs ile kavuşan Venüs, bugün sürpriz bir gelişmeyi karşınıza getirebilir. Evlilik teklifleri de buna dahildir, bol şans.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hatalarını düzeltiyorsun!Bugün burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bugün burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. ?Hiç umudum yok? dediğin konular üzerindeki gelişmeler seni bir hayli heyecanlandırabilir. Özellikle maddi konularla ilgili problem yaşayan Akrep burçlarına eski maddi kaynakları yeniden gelir sağlayabilir. Bu Dolunay belirsizliğe, ikilemlere, kafa karışıklığına tahammülü olmayan Akrep burçlarının derdine deva olacak. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinin bir sürpriziyle karşılaşabilirsin. Evliliğinde uzun zamandır bazı sorunlar yaşıyorsan, kendi payına düşen yanlışları düzeltmek için güzel adımlar atacaksın. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmek isteyeceksin. Yaşam alanında ufak çaplı temizlik yapabilirsin.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif ruh haliniz sayesinde çevrenize karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilirsiniz. Bilime karşı olan merakınız ile araştırmacı ruhunuzun ön plana çıkacağı verimli bir gündesiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, şahsi konularda daha hassas ancak istekli davranabilirsiniz. Duygularınızı dengede tutmaya çalışırsanız, her şey daha kolay olabilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde şansınızın çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Eğer ilişkiniz yok ise bugünlerde karşınıza çıkan ve niyeti ciddi görünen kişilere şans verin.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı enerjinizin fazla olduğu bir gün. Duygusal olarak hissettiklerinize siz bile inanamayacaksınız. Gün içinde güzel haberler alabilirsiniz. Ufak tefek kazalar için dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle büst bölgenizi korumaya dikkat etmelisiniz. İnsanların dikkatini çektiğiniz bir gün olacaktır.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkilerde gelişmeler olabilir. Anlaşma beklenen konularda hassasiyetler olası. Büyük hayaller ve aşırı hırslı yaklaşımlar hayal kırıklıklarına yol açabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Dolunay, haftasonunda tüm dikkatleri üzerinize çekmenize neden olacak. Özellikle gözlerinizle etrafınızdakileri adeta büyüleyeceksiniz. Tutkulu aşklar yaşamak için düğmeye basın. İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve aşırı sahiplenme duygusu öne çıkabilir. Sağduyunuza sahip çıkın.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 23" R
Ay
Oğlak
21° 58' 06"
Merkür
Koç
16° 48' 16"
Venüs
Boğa
00° 42' 03"
Mars
Balık
29° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 02"
Satürn
Balık
16° 33' 15"
Uranüs
Boğa
22° 19' 60"
Neptün
Balık
28° 54' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 43"
Lilith
Başak
23° 18' 39"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>