Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Başarılısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı kontrol altına almaya çalışın. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler konusunda kafanıza takılanlara çözüm bulabilirsiniz. Bir bitiş yaşansa bile bunun size katkılarının olduğunu, olacağını daha net görebilirsiniz. Sosyal arkadaşlarınızla yeni işbirlikleri ve projeler oluşturabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal açıdan hassas olabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmalı ve iletişimde yumuşak bir dil kullanmaya özen göstermelisiniz. Planlarınızı esnek tutarak olası aksiliklere karşı hazırlıklı olun. İş hayatında yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, bu fırsatları değerlendirmek için cesaretli adımlar atabilirsiniz. Sağlık açısından ise yeme alışkanlıklarınıza dikkat etmek önemli olabilir. Bugün, kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumanız gerekebilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara fazla takılıyorsun. Arkadaşların bu konudaki uyarılarını dikkate alacaksın. Detaylara fazla takılı kalmak istemiyorsun. İş yerinde fazla sorumluluk aldığın bir gün oluyor. Aldığın sorumluluk sana büyük tecrübe katıyor. İş yerinde başarıların sayesinde parmakla gösterileceksin.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeniz gerekebilir. Maddi ya da manevi yönden destek olmanız, sürece katılmanız istendiğinde kendinizi geri çekmemelisiniz. Tutamayacağınız sözlerin endişesini bir kenara bıraktığınızda, imkanlarınız ölçüsünde yapabileceklerinizi en iyi şekilde ortaya koyacaksınız.

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bugün emek harcamanız gerekebilir. Çalışma konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedeceğiniz durumlar olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak gününüzü renklendirebilir. İşten gelen destekler rahatlamanıza neden olacaktır.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla sınırlı kalmamak ve hayatın zevklerini tatmak için illa yüklü para kazanmak gerekmediğini anlamak için uygun hareket edebileceğiniz bir gündesiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararsız kalmak gününü zorlaştırabilir. Bazı konularda karar almak sana her zamankinden daha zor gelebilir. Baktığın her konuda istemediğin bir nokta görebilirsin. Önemli mevzularda acele kararlar almamalısın bugün.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün perspektif kazanıyorsunuz ve barışı sağlamaya yönelik çabalar odak noktasında olabilir. Beyin fırtınası ve analiz yoluyla birçok sorunu çözebilirsiniz. Geçmişinizden biri zihninizi meşgul ediyor olabilir veya belki hayatınızda yeniden ortaya çıkabilir. Olaylara yeni bir ışık altında baktığınızda duygularınızı veya eski bir sorununuzu anlamlandırıyorsunuz. Uzun süredir devam eden bir konu hakkında yeni bir keşif yapabilirsiniz. İşinize, sağlığınıza, alışkanlıklarınıza veya günlük işlerinize ve rutinlerinize özel dikkat gösterilmelidir. Bugün en azından zihin ve tutum açısından, yeni bir sayfa açma duygusu muhtemeldir.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenize zaman ayırabilirsiniz ancak çocuk, aşk konularını ihmal etmemeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bütün olumsuzluklara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünmekte haklısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine de keyfiniz yok. Bugünlerde gönülsüzlük sergiliyorsunuz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 48' 00" R
Ay
Terazi
22° 39' 09" R
Merkür
Boğa
06° 11' 04"
Venüs
Boğa
25° 40' 16"
Mars
Koç
15° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 21"
Satürn
Balık
18° 06' 14"
Uranüs
Boğa
23° 30' 24"
Neptün
Balık
29° 26' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 25"
Lilith
Başak
25° 33' 37"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>