Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle aranızda bazı sorunlar gelişiyor fakat buna aşırı üzülüyorsunuz. Kendini aşırı sorumlu saymanıza gerek yoktur, suçu biraz da karşınızdakinde tasavvur edin.

İşiniz iyi giderken de varolan ama farkına varmadığınız ayrıntılardaki kusurun farkına, işinizin iyi gitmediği bugünlerde varıyorsunuz. Bu bir imkandır. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü ve ufuklu olacağınız işler üzerine yoğunlaşın.

Harcamada planlamaya en çok gereksinme duyacağınız zamandır. Gelirinizin yükselişe geçeği zaman çok uzak değil. Bugün önemli olan, ilerde size çok gerekli olacak olan bilgi altyapısını geliştirebilmenizdir.

Yorucu faaliyetlerden uzak durun. Hafif yemekleri tercih edin. Günlerinizin heyecansız geçmesinde bir sakınca yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, bu günler içinde alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, kişi kendine ait sınırlarını korumaktan yanadır. Ancak tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 11:26 Venüs-Neptün olumlu görünümü aşk hayatımızla alakalı konular üzerinde hassas düşünmemiz anlamına geliyor. Ayrıca ailemizle, sevdiklerimizle kucaklaşmamızda yardımcı olur. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önümüzdeki günlerde ailenle mümkün ise miras, mal bölüşümü gibi konularda konuşmamanı öneririm. Çünkü gökyüzü iştahsız ve aşırı talepte bulunmana neden olabilir. Kendini doğru ifade etmezsen bir mirasyedi gibi algılanabilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşman, haklılığını bir kez daha gözler önüne serecek. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin ailesiyle yaşadığı sorunların beklediğinden daha büyük olduğunu anlayabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle alışverişe çıkabilirsin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin geçmişten beri süregelen kısır döngü sorunları tekrar sizi rahatsız edecek boyuta ulaşabilir. Sizlerin bu konudaki gayretleri ve söylediğiniz fikirler onlara ters gelebilir. Yapmak istediğiniz bir proje ile ilgili hafta sonu itibariyle harekete geçmek adına bugünden görüşmelerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve sohbetler getirebilir. Aynı zamanda sözlerinizle de ilgi uyandırabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzaklardan alacağınız güzel haberler ayaklarınızı yerden kesebilir, sizi hayal dünyasına götüren keyifli yolculuklar yapabilirsiniz. Yabancı bir kimseyle tanışabilir, romantik hisler içinde olabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevre ilişkilerinizden aşk hayatınıza dair olumlu etkiler altında olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için önemli kişiler devreye girebilir. Bir seyahat gündeme gelebilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim ve beceri gezegeni Merkür ile yaşam enerjisi Mars arasında güçlü bir etkileşim meydan geliyor. Zihinsel faaliyetlerin ön plana çıktığı bu dönemde. Evdeki iletişimde isyankar tavırla takınmaktan kaçının. Sizin aykırı ve orijinal düşünce tarzına kolay kolay kimse yetişemez. Evdeki elektrik sistemini yenilemek için harika bir gün.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>