Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz. İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir.

Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:45 Merkür-Pluto görünümü, sizi güçlendiren, ne istediğinizi, ne yönde ilerlemeniz gerektiğini, ciddiyetle düşünmenizde rehberlik ediyor. Evet zorlanmalar oluyor. Bunu inkar edemeyiz. Fakat eğer bir yeteneğiniz varsa, çalışıp çabalıyor, öğreniyor, yan gelip yatmıyorsanız o zaman sorun yok. Yaşınız ilerliyor. Artık çocuk değilsiniz. Lütfen bir daha amacınızı, hedefinizi saptamak için derinlemesine düşünün olur mu. Böylece fırsatları değerlendirirsiniz. Oturduğunuz yerde kimsenin size altın tepsiyle bir şeyler sunmasını beklemeyiniz. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, işlerimizi aceleye getirmeden, bir an önce bitireyim diyerek yanlış karar vermeden gözden geçirmemizin önemini gösteriyor. Sağlığımız, işimiz, gücümüz, hedefimizle ilgili konularda bilinçli olalım. Kontrol edelim, inceleyelim. Gözümüzden kaçan bir şey olmasın. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizde veya genel olarak insanlarla bağlantınızda kendinizi ve duygularınızı ifade ederken daha dikkatli davranırsınız. Otoritenizi kabul ettirmekten yana olursunuz. Aslında bunun nedeni biraz da insanların tavırları veya şöyle sizi anlayacak özel birinin olmayışıdır. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, özgürce fikirlerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Ailemizle ve çevremizle görüş alışverişinde bulunmada destek oluyor. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde hayatın üzerine geldiğini düşünebilirsin. Akşam saatlerinde ise neşen yerine gelecek.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize adım adım ilerlemek zamanı. Sosyalleşmeniz bugün size çok daha iyi gelecek.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Detaylar ve hesap konularında aşırı titiz ve detaycı davranabilir ancak bu kez de ayrıntılarda kaybolma durumu yaşayabilirsiniz. Özellikle zihinsel anlamda enerjinizi doğru kullanmalı ve yorgunluğa dikkat etmelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olabilir ve bu biraz da sizin sabit düşüncelerinizden kaynaklanabilir. İş alanlarınızda iyimser etkilerle davranmaya özen göstermelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız. Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz. Ailenizden bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Böylelikle onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Bugünyerinizdeki diğer insanlarla iletişimi zorlamak, baskıcı iletişim kurmak başınıza daha çokaçmanıza yardımcı olur. Bu baskıcı iletişim etkisi dört gün etkili olacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde fırtınalı olan iç dünyanızda, bugün bir sakinlik söz konusu olabilir. Bunun verdiği huzuru, sosyal hayata atılıp eğlenerek daha da güçlendirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın davetlerini geri çevirmeyin, pişman olmayacaksınız.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 11" R
Ay
Boğa
29° 42' 02" R
Merkür
Koç
22° 38' 56"
Venüs
Boğa
11° 39' 59"
Mars
Koç
06° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 17"
Satürn
Balık
17° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 50' 46"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 12"
Lilith
Başak
24° 17' 53"
True Node
Koç
15° 17' 48"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>