Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok durumunuzu korumaya çalışacağınız ve yeniliklereden kaçınacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi tam olarak anlatabileceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve kararlarınızda iradeli davranmayı başaracaksınız. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Duygusal anlamda sabah saatleri bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru kullanabiliyorsunuz. Düşünceleriniz açık ve pratik ve hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz.

Maddi konularda genel anlamda başarılı olacağınız ve gelir gider dengenizi ayarlayabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki imkanları olumlu bir şekide değerlendirebilir ve kendinize yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Maddi konulardaki girişimlerinizi öğleden sonraki saatlerde yapmalısınız.

Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yeni önerilere oldukça açıksınız. Bu öneriler karşısında, kendi özgün düşünceleriniz olumlu bir biçimde yeni şekillenmeler gösterebilir. Bugün karşı cinsle amacını aşan ve amacından sapan tartışmalarınız olabilir. Cinsiyetçi bir içerik taşımayan bu tartışmalarda, uzun zamandır netleşmesine çalışılan birtakım çıkarlar söz konusu.

26 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başlangıcında boşlukta ilerliyor olacak. Atacağınız mesajların veya maillerin havada kalmadığından emin olun. Ay 12:27 itibariyle Kova burcuna geçiyor. Ailevi konuların ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklik planlarınız varsa bugün araştırmaya başlayabilirsiniz. İşten, kariyerde, paradan önce bugün huzurunuz ve aileniz önceliğiniz olacaktır.

26 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabet duygun artıyor!Bugün Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. İş yaşamında çevrendekilerin oluşturduğu rekabete farkında olmadan dâhil olabilirsin. Her ne kadar hırs bana göre değil desen de, bugün bu sınırı aşacaksın. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, birkaç gün önce başvuru yaptığın yerden görüşme daveti alabilirsin İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, gün içerisinde arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmalısın. Ailenden uzakta yaşıyorsan, ani bir kararla yollara düşüp onlara sürpriz yapabilirsin.

26 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda şans bugün sizden yana yenilikler için güzel bir adım atabilirsiniz.

26 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Ev hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerinizde denge de kalmaya çalışın.

26 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ikna kabiliyetiniz çok yüksek olabilir olaylara adil yaklaşabilirsiniz. Üzüldüğünüz konuları içinize atarak dostlarınızla pek konuşmak istemeyebilirsiniz.

26 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; ihmal ettiğin telefon görüşmelerini yapabilir, mesajlarını yanıtlayabilirsin. Bir yandan da yetiştirmen gereken ödev ya da raporları yazabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde yakın ilişkide olduğun kişilerle güven duygunu tazeleme ihtiyacı duyabilir, karşındakilerden beklediğin desteği bulamayabilirsin.

26 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde önemli işler için ön hazırlık yapmak gerekebilir. Koşullar sizi zorluyor. Sorun çözen yaklaşımlar, idealist tutumlar uzun vadede fayda sağlayacaktır. Akşam yakınlarınızla önemli konularda fikir çatışması yaşanabilir.

26 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati ev ortamınızdaki ilişkilerin gerginleşmesine neden olabilir. Özelikle canınızı sıkan konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerin duyarsız davranışları sizi rahatsız eder. Ilımlı, adalete önem veren yapınızla bencil tavırlı insanlardan rahatsız olursunuz. Entelektüel konulara karşı ilginiz artar. Uzay, elektrik, elektronik cihazlarla sorun yaşama potansiyeliniz yüksektir.

26 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişimin son derece büyük bir artış göstermesine şaşırmayın. Kuracağınız diyaloglar yoluyla, şimdiye kadar haberdar olmadığınız ama öğrenmekten çok hoşlanacağınız konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

26 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>