Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gelen Teklifleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak yoğun enerjiler alıyorsunuz. İlişkinizi yakından ilgilendiren konularda daha sabırlı olmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Daha esnek düşünmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tercihleriniz konusunda biraz daha dengeli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda şanslı bir gün olabilir. Beklentilerinizin gerçekleşmesi, hakkInIzIn teslim edilmesi ve yeni olanakların doğması size yeni planlar yaptıracaktır. Harcamalarınız konusunda dengeli ve tutarlı olmayı ihmal etmeyin.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde derin konuları konuşmaktan kaçının. Duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz ve ani patlamalar yaşayabilirsiniz. İçsel denge ve huzur için kendinize zaman ayırmanız önemli olabilir. Bugün daha fazla dinlenmeye ve sakinleşmeye ihtiyacınız olabilir. Özelliklehayatınızda odaklanma ve motivasyonunuzu korumaya dikkat edin.

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinde mutlu olmayan Akrep burcuysan, karşına çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsin. Kariyerine daha mutlu olacağın yerde devam etmek isteyeceksin. Bugün düşündüğün her şeyin bir bir önüne geldiğini fark edebilirsin. Mental olarak kendini daha iyi hissetmek için kitap okumaya yönelmek isteyebilirsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda kafanıza takılanlara çözüm bulabilirsiniz. Bir bitiş yaşansa bile bunun size katkılarının olduğunu, olacağını daha net görebilirsiniz. Sosyal arkadaşlarınızla yeni işbirlikleri ve projeler oluşturabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İlgili olduğunuz konularda yeni durumlar gündeme gelebilir. Gün içinde sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden paralar gelebilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin. İş alanında güzel haberler alacaksınız.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında kafan biraz karışabilir bugün. Değişim rüzgarları kalbinin kırılmasına sebep olabilir. Ancak günü sevdiğin insanlar ve dostlarınla geçirirsen birçok konuda güzel destek alabileceksin.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, özellikleveya sağlıkla ilgili planları ileriye taşımaya çalışıyorsanız, bugünün enerjileri biraz sinir bozucu olabilir. Önemli olan biraz daha sabırlı olmaktır. Daha iyi seçimler yapmanıza ve kararlar vermenize yardımcı olacak bilgilere sahipsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için bugün ilişkilerinizde normalden daha net olmayı hedefleyin. Gün, duygusal ihtiyaçlarınızı ve kişisel planlarınızı ön plana çıkaracak.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ticari ilişkiler ve yeni ortaklıklar, başlangıçlar için uygun bir gün sevgili akrepler. Yeni seyahat planları yapabilir, yeni maceralar, yeni bir bakış açısı kazandıracak ilişkilere kapı aralayabilirsiniz. Ufkunuzun genişleyeceği bir gün.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız, inatçı tutumunuzdan vazgeçip düşüncelerinizi değiştirin. İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. İçinizdeki duyguları gün ışığına çıkartın. İşinizdeki sorunların çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişebilir. Bir alacağınızı tahsil etmekte sıkıntınız var, bir süre daha devam edecek. Sıkıntılarınızın yaratacağı hastalıklardan korunmak için spor yapın.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 08' 07" R
Ay
İkizler
04° 20' 26" R
Merkür
Koç
22° 57' 09"
Venüs
Boğa
12° 04' 06"
Mars
Koç
06° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 53"
Satürn
Balık
17° 19' 19"
Uranüs
Boğa
22° 51' 54"
Neptün
Balık
29° 09' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 15"
Lilith
Başak
24° 20' 04"
True Node
Koç
15° 16' 16"
Son Güncelleme : 09/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>