Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz. Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor.

Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz. Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor.

Akşam bir para tartışmanız olabilir. Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir.

Bazı önyargılarınızdan kurtulmanız yararlı olacak. Geniş biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Ama yine de aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi ne kadar tanışmış olduğunuza iyice dikkat etmelisiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, başarılı girişimlerde bulunmak, için planlar yapıyorsanız, ben derim ki bir daha düşününüz. Aile özlemi, sevdiklerinizi yanınızda görmek arzusu boşluk saatlerinde yükselir. Eğer ilişkiniz veya başka bir mesele sizi rahatsız ediyorsa bu zaman diliminde başkalarına karşı anlayışlı olmanız zordur. Böyle anlarda biraz daha sakin olmaya çalışmak iyi bir çözümdür. Rutin işlerinizi yapınız. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Gerekhayatınız gerek ilişkileriniz veya ailevi konular üzerinde bir hayli duracağız. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları üzerine düşüneceğiz. Bu konularda fikirlerimizi ifade etmek ihtiyacı duyacağız. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Fakat Merkürün gerilediğini unutmayalım. Kazanç anlamındaki girişimler, hukukla alakalı konular, sözleşme, kira kontratları, veraset davaları, yolculuklar, eşinizin veya sizin bir akrabanızla alakalı maddi konular, taşınmaz mallar, eğitim giderleri, menkul değerler, borsa işleri, bir ürünün pazarlanması, para kazanmak amaçlı çalışmalar, gelir artışı, vergilerle ilgili konularda daha önce verilmiş kararları gözden geçirmemiz, bütçemizin ayarını bilmemiz gerekiyor. Şartların, durumun farkında olarak hareket edelim. Elimize geçecekleri har vurup harman savurmayalım. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde,ve parasal konularda rahatlamak ve sıkıntıları aşmak istiyoruz. Bunun için nelere yapabileceğimizi gözden geçireceğiz. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, daha iyi şartlarda yaşamak isteğimizi yükseltiyor. Hesap kitap yapmaktan yorgunuz. Bu sıkıntıları çözüme kavuşturmanın yollarını arıyoruz. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümü, tepede olma arzumuzun işaretçisidir. İnsanların dikkatini çekmekten hoşlanırsınız. Sizden söz etmeleri gururunuzu okşar. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Soğukkanlılığını korumak isteyeceksin! Detaylandırmak istediğin konularda aksilikler çıkabilir. En güvendiğin elemanının yeni birbulduğu için ayrılmak istediğini duyabilirsin. Hem duygusal hem de toparlayıcı olmak adına, soğukkanlılığını koruman gerektiğini fark ediyorsun. Parasal konularda kaygıların artabilir. Beklediğin ek ücret, masalarda ödeme sıkıntıları gibi rutin işler ve sorumluluklar keyfini kaçırmaya aday. Gün içerisinde sevdiğin kişiye sevgini olabilecek en romantik şekilde göstermek isteyebilirsin. Bekâr bir Akrep burcuysan, beklemediğin birinden özel bir mesaj alabilirsin. Ayrıca çok sevdiğin birine güzel bir hediye alabilirsin. Akşam saatlerinde yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Kendini anlaşamadığın bir aile bireyi ile tartışma içinde bulabilirsin. Aman dikkat!

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdekilerin söylediklerini bugün çok fazla ciddiye almayın. Herkes kendine göre bir fikir ve bir eleştiriye zaten sahiptir. Kimsenin düşüncesi sizin gerçekliğiniz olamaz.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda tamamlamak isteyebilirsiniz. Bireyselliğinizi ortaya koymak isteyeceğiniz zamanlar var. İletişim eksikliğinden kaynaklı ani çıkışlar yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha hareketli hissedebilir ve sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelirken, aldığınız haberleri, bilgileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız. Seyahat planlarında dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi söylerken yanlış anlaşılmalara izin vermeyin. Bugün alacağınız haberler sizi rahatlatacak. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla tesadüfen karşılaşacak, birlikte hoş vakit geçireceksiniz.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda hareketlilik olası. İnançlarınızı savunacağınız koşullar gelişebilir. Doğru ifade hakkın alınmasında önemli, gerginlikten kaçınmakta fayda var.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür ve Jüpiter Yay burcunda beraber seyahat ederek size paradan para kazandırabilir. Tabii parasal konularda büyük bir krizle uğraşmanıza da neden olabilir. Soğukkanlılığı elden bırakmadan kazancınızla ilgili doğru stratejik kararlar almalısınız. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerine başvurmaktan çekinmeyin.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 16' 24" R
Ay
Başak
21° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 33' 50"
Venüs
Boğa
22° 26' 34"
Mars
Koç
13° 04' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 12"
Satürn
Balık
17° 55' 58"
Uranüs
Boğa
23° 21' 17"
Neptün
Balık
29° 22' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 36"
Lilith
Başak
25° 16' 09"
True Node
Koç
14° 54' 45"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>