Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla aranızda bazı fikir ayrılıkları olabilir ancak ikna etme gücünüz bugün ön plana çıkacak ve ilişkinizdeki dengeleri koruyabileceksiniz.

Bugünyerinizde her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve kendiniziarkadaşlarınıza ispatlamak için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Uzun zaman önce beklediğiniz para bugün elinize geçecek ve harcamalarınızda oldukça rahat olacaksınız. Bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir.

Bugünlerde ailenizle alış-verişe çıkmak isteyebilirsiniz ve kendinizi kontrol edemeyip aşırı harcamalarda bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük ümitler bağladığınız şeylerin bir kısmından bugün iyi sonuçlar alacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz bir aile dostunuz sizi ziyarete gelecek. Aslında kıskanç biri değilsiniz ama yakın çevrenizden birinin başarılarını içten içe kıskanıyorsunuz. Bugün akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz yanlış bir hamleden dolayı başınızı ağrıtan olaylara tanık olacak ve pişmanlık duyacaksınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 27 Temmuz saat 23:22 Kova burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, aile hayatımız, yuvamız, bir yere taşınmamız, bir başka şehre yerleşmemiz ve tabii kihayatımızla ilgili konularda verilecek veya verilmesi mümkün kararların tekrar gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Daha önce düşünülmüş ve her açıdan ele alınmış planlarımızı hayata geçirebiliriz. Fakat yepyeni olan her şey gerçekçi şekilde ele alınmalı. Bu saydığımız konularda bugünlerde yolunu ve hedefini tam belirleyememiş kişiler de olabilir. Bunun nedeni, Mars geri hareketinin iki ayrı burçtaki etkisidir. Bir yandan çevresel faktörler, eğitim veyadurumumuz, alıştığımız düzen bizi düşündürüyor olabilir. Diğer taraftan biraz önce bahsettiğim ailevi durum ve şartların gözden geçirilmesi gerekiyor. Kolay değil tabii ki. Ancak olumsuz düşünmeyelim. Bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, her şey kendiliğinden rayına oturur. Eylül ayına kadar vaktiniz var. Bu değişiklikler veya mevcut durumla ilgili her şey yeni bir yön kazanabilir. Birden bire kesip atmak, kafamızın doğrusuna gitmek isteriz. Fakat bu ne derece doğru olur? Bir bakmakta yarar var. İş-ev arasındaki dengenin yeniden kurulması, işlerlik kazanması için, bu Tutulmadaki belirsizlikleri doğal sayınız. Uranüs şu aralar boğa burcunda ileri-geri harekette. Bu durum ilişki, evlilik, boşanma gibi konuları da gündeminize getiriyor. Bundan sonra daha akılcı, maddi-manevi anlamda garantiyi önemseyeceksiniz. Dünyanın bin türlü hali var diyerek kararlarınızı vereceksiniz. Evinizle ilgili değişim, ofis açmak, aileden ayrılmak gibi meseleler de Eylül ayına doğru kesinleşmiş olur veya siz daha önce başlanan işleri düzenlemiş olursunuz. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor ve iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Yaşadığın sorunların üstesinden gelirken sevdiğin insanların sana olan güvenlerinin sarsıldığını görebilirsin. Değer verdiğin insanlarla düşüncelerini paylaşman yerinde olacak. Farklı bir sektörde işe başlamış bir Akrep burcuysan, profesyonel olduklarına inandığın kişilerden yardım isteyebilirsin. Mizacın sayesinde, kendini işine adapte edebileceksin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişiklik, kendini daha rahat hissetmeni sağlayacak.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli ve güzel zamanlar geçireceğiniz bugünü geçmişe dayalı bazı küslükleri sona erdirme konusunda da verimli geçirebilecek ve kendinizi manevi yönden rahatlamış ve yüklerden arınmış hissedebileceksiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili yapmış olduğunuz çalışmalarda farklı gruplarla bir araya gelebilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için değişik bakış açılarından yararlanabileceğiniz bir gün. Kendi işinizin tanıtımını yapabilir bu sayede maddi kazanç elde etmeniz mümkün. Dostlarınıza bir araya gelir keyifli anlar paylaşabilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YETENEKLERİNİZİN en üst seviyede olduğu bir zamandasınız. Bunu maddi manevi geri dönüşünün olması için elinizden geleni yapın. Kısmetler önünüze yığılacak.

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulmasıyla beraber ailevi ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlar söz konusu olabilir. Yine aileyle ilişkiler adına koparıcı ve huzursuz etkiler altında olabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde kendinizi güvende ve huzurlu hissetmekte zorlanacaksınız. Aynı zamanda geçmişle ilgili olaylar, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Alışılmış davranış kalıplarınız ve motivasyonlarınız değişebilir. Bu değişimlerhayatınıza da yansıyacak,ve kariyer konularıyla da bir anlamda ilgili olacaksınız. İlişkilerinizi ve iletişiminizi doğru şekilde devreye sokarsanız sıkıntıları kolay aşacaksınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın akışıyla ilgili ciddi kararlar alacağınız dönem. Zira Ay Kova burcunda tutuluyor. Ebeveynlerle olan diyaloglar ön plana çıkar.Duygusal krizleri mantıklı çözümlerle kontrol altına alma zamanı. Ev değiştirmek, yatırım yapmak, toplum önündeki başarılarınızı hareketlendirmek için güçlü bir itilim duyarsınız. Verdiğiniz kararların arkasında durmaktan vazgeçmeyin.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>